AFM AFM

Maak kennis met Dormio Eco Resort Curaçao


  • Eco-resort met 350 vakantiewoningen
  • Aan de Jan Kok Baai
  • Fase 1 nu in de verkoop

Maak kennis met Dormio Eco Resort Curaçao! Op het prachtige Caribische eiland realiseren wij een nieuw resort met maar liefst 350 luxe vakantiewoningen en suites. Het resort wordt gebouwd op één van de mooiste plekken van Curaçao, aan het binnenmeer van Rif Sint Marie en biedt daardoor het beste van twee werelden. Hier geniet u van de bijzondere groene omgeving en tegelijkertijd is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het levendige Willemstad of één van de vele stranden op het eiland.

Vraag de verkoopinformatie aan
video still

Laguna Verde

Op Dormio Eco Resort Curaçao verrijzen in de aankomende jaren 350 vakantiewoningen en suites, verdeeld over 4 plangebieden met elk een unieke uitstraling. Het resort wordt opgeleverd in 3 fases. In fase 1, Laguna Verde, worden de eerste 107 accommodaties gerealiseerd. De vakantiewoningen en suites zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn naar wens uit te breiden met diverse opties voor het ultieme vakantiegevoel zoals privé zwembad, een buitenkeuken, een vergroot terras of een carport. Naast de woningen worden ook de faciliteiten zoals de receptie, resortwinkel, het restaurant, bar en zwembaden en zwemlagunes gebouwd.

Bekijk de diverse woningtypen
Maak kennis tijdens ons event

Maak kennis tijdens ons event

Op zondag 4 juni bieden wij u de unieke kans om uitgebreid kennis te maken met ons nieuwe resort op het prachtige Curaçao. Op een sfeervolle locatie in Oosterbeek staat ons team klaar om u te informeren, adviseren en inspireren over de mogelijkheden van uw eigen vakantiewoning op het Caribische eiland. Zo kunt u onder andere fase 1 van het resort in miniatuur bekijken op de maquette en zullen wij de vernieuwde en uitgebreide versie van de brochure met u delen. Collega’s van ontwikkeling, verkoop, verhuur en de Eigenaren Servicedesk staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over investeren op Curaçao. Ook kunt u terecht bij onze projectpartner Janssen de Jong voor alles over het eiland en de omgeving. Zien wij u op 4 juni?

Waardevast en toekomstbestendig

Waardevast en toekomstbestendig

Bij de ontwikkeling van Dormio Eco Resort Curaçao is er zorgvuldig gekeken naar ecologische en duurzame aspecten. Er is rekening gehouden met de natuur en de karakteristieke eigenschappen van het groene gebied in Banda Abou. Er is bijvoorbeeld een lokaal ecologisch adviesbureau aangesteld om de ecologische verantwoordelijkheid van het gebied te waarborgen. Daarnaast zijn de vakantiewoningen en suites ‘dubbel duurzaam’ ontworpen. Dat betekent dat de woningen energiezuinig zijn, met bijvoorbeeld zonnepanelen, regenwateropvangsystemen en slimme technologie om het gebruik van water en elektriciteit te optimaliseren. Verder zijn de woningen zo ontworpen dat ook generaties na ons kunnen genieten van een duurzame vakantiewoning.

Onbeperkt en zorgeloos genieten

Bij Dormio kunt u rekenen op langdurige betrokkenheid en volledige ontzorging. Dormio Investments is uw partner bij de aankoop van één of meerdere accommodaties op het resort. Op Dormio Eco Resort Curaçao kunt u zelf aangeven hoe vaak u gebruik wenst te maken van uw vakantiewoning, als u langere tijd op het resort wil verblijven is dat ook mogelijk. Wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw tastbare bezit wordt deze professioneel verhuurd aan toeristen door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Ook verzorgt zij het (technische) beheer van uw vakantiewoning en het resort. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering, ook als u niet aanwezig bent.

Meer over verhuur en beheer