AFM AFM
Sommige locaties zijn zo uniek en adembenemend, 
dat ze maar zelden voorkomen...

Sommige locaties zijn zo uniek en adembenemend,
dat ze maar zelden voorkomen...

Maak kennis met Dormio Resort Seefeld in Tirol


  • 135 luxe appartementen
  • Uniek resort in het mondaine Seefeld
  • Once-in-a-lifetime opportunity

Seefeld in Tirol heeft een langlopende gerenommeerde reputatie als hotspot in de Alpen. Op loopafstand van het mondaine centrum realiseren wij 135 high-end appartementen en uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Seefeld in Tirol. Het resort is ontworpen met aandacht voor elk detail en biedt u en uw gasten alles voor een unieke ervaring in dit Alpenparadijs! Kom en ontdek Dormio Resort Seefeld in Tirol, waar we de perfecte balans hebben gevonden tussen comfort, luxe en de betoverende natuurlijke schoonheid van Tirol.

Vraag de verkoopinformatie aan
Maak kennis tijdens onze events!

Maak kennis tijdens onze events!

Wij zijn ontzettend trots op dit unieke resort en we vertellen u er graag alles over! In november en december zijn wij aanwezig op diverse evenementen en locaties waar u van harte welkom bent om aan de hand van de maquette te ontdekken wat Dormio Resort Seefeld in Tirol u te bieden heeft. We nodigen u graag uit voor een kennismaking met alle facetten van het resort, de omgeving en de investeringsmogelijkheden. Lees snel verder voor alle details. Zien we u daar?

video still

Seefeld in Tirol, een exclusief oord

Sommige locaties zijn zo uniek en adembenemend dat ze maar zelden voorkomen. Gelet op de steeds schaarser wordende grond in Oostenrijk en het exclusieve karakter van Seefeld in Tirol kunnen we bij dit project wel spreken van een once-in-a-lifetime opportunity. U vindt bijvoorbeeld vrijwel nergens anders in Oostenrijk zoveel vier- en vijfsterrenhotels als in Seefeld en het dorp biedt een schat aan recreatieve activiteiten voor elk type toerist. Zowel ’s winters als ’s zomers genieten gasten van over de hele wereld van het moois wat het betoverende dorp in het hart van de Alpen te bieden heeft. Natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters kunnen hier hun hart ophalen.

Verrijkende faciliteiten

Dormio Resort Seefeld in Tirol bestaat uit 135 luxe appartementen, geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Voor ultieme luxe beschikt een aantal van deze appartementen ook over een wellness-badkamer met een panoramasauna. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat elk verblijf plezierig en comfortabel is. Zo vindt u op het resort een verbonden binnen- en buitenzwembad, peuterbad, restaurant en overdekte parkeerplaatsen met zonnepanelen. Bijzonder aan het resort is de 1.000 vierkante meter ruimte die speciaal wordt ingericht voor kinderanimatie. Dit is een unieke toevoeging aan het resort en in de regio Seefeld, hiermee bieden we gezinnen met kinderen van alle leeftijden een onvergetelijke ervaring!

Neem contact met ons op

Hoogwaardige services

Wij streven er altijd naar om te excelleren in kwaliteit, efficiency en klanttevredenheid. De hoogwaardige services en faciliteiten zijn dan ook de kern van dit uitzonderlijke project.

Hoogwaardige services

Aankoop, verhuur en beheer

Dormio is uw full-service partner voor een investering in recreatief vastgoed in het luxe segment. Wij zullen u tijdens het gehele aankoopproces begeleiden, zo combineert u een investering in een uniek stukje Oostenrijk met het gemak en comfort van een betrouwbare organisatie met een bewezen trackrecord van meer dan 20 jaar. Zoals u van ons gewend bent zal ook de verhuur en het beheer volledig verzorgd worden door Dormio Resorts & Hotels. Dit is voor u dé mogelijkheid om een zorgeloze investering te doen in een eigen appartement in één van de meest exclusieve oorden van Oostenrijk.

Meer over investeren bij Dormio