AFM AFM
Kom uw potentiële vakantiewoning bezichtigen!

Kom uw potentiële vakantiewoning bezichtigen!

Maak kennis met uw potentiële vakantiewoning


Wilt u uw potentiële vakantiewoning in het echt bezichtigen? Dat kan! Tijdens een bezichtiging kunt u kennismaken met het resort, de uitgebreide faciliteiten, de vakantiewoning waarin u bent geïnteresseerd en de prachtige omgeving van het resort. Wij nodigen u dan ook graag uit om te komen proefslapen op één van onze resorts. Graag vertellen wij u meer over hoe een bezichtiging in zijn werk gaat.

Bekijk de mogelijkheden
Hoe gaat een bezichtiging in zijn werk?

Hoe gaat een bezichtiging in zijn werk?

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk of Spanje? Wij nemen u graag mee naar één van onze resorts zodat u op locatie kennis kunt maken met uw potentiële vakantiewoning, het resort, de faciliteiten en de omgeving. Daarnaast staat één van onze verkoopadviseurs tot uw beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen.

Voor wie is een bezichtiging geschikt?

Voor wie is een bezichtiging geschikt?

Onze bezichtigingen zijn geschikt voor mensen die zich in de oriëntatiefase bevinden en voor mensen die de knoop reeds hebben doorgehakt maar hun potentiële investeringsobject nog willen bezichtigen. Wij bespreken graag vooraf uw wensen zodat u uw potentiële vakantiewoning, het resort en de omgeving gericht kunt bezichtigen. Zo kijken wij samen met u naar uw voorkeur voor het land, het resort en het woningtype, hoe dit past binnen uw budget en of u voornamelijk een vakantiewoning wilt voor eigen gebruik, als belegging of een combinatie hiervan.

Wat kan ik verwachten tijdens een bezichtiging?

Wat kan ik verwachten tijdens een bezichtiging?

Een bezichtiging is de ideale manier om kennis te maken met uw potentiële vakantiewoning op locatie. U kunt proefslapen in de gewenste vakantiewoning en de faciliteiten van het resort en de gastronomie van de regio ervaren. Daarnaast krijgt u een rondleiding over het resort en geeft de verkoopadviseur antwoord op al uw vragen. Tijdens een bezichtiging kunt u ook de omgeving van het resort verkennen. Wij geven u graag tips over wat er in de buurt allemaal te zien en te doen is!

Wat vinden anderen van de bezichtiging?

Irene, koper Dormio Resort Costa Blanca

“Bij mijn besluit tot de aankoop van een vakantiewoning heeft de professionaliteit en ervaring van Dormio meegewogen. Tijdens een bezichtigingsreis heb ik kennisgemaakt met Dormio en dat gaf veel vertrouwen. De bezichtigingsreis was informatief en goed verzorgd. Er was veel ruimte om vragen te stellen en om de appartementen meerdere malen te bekijken. We kregen als koper alle ruimte om de juiste beslissing te nemen!”

Pak uw koffer in en kom uw potentiële vakantiewoning bezichtigen

Wij verwelkomen u graag voor een bezichtiging op één van onze resorts. In de meeste gevallen kunt u op eigen gelegenheid afreizen naar onze resorts. In sommige gevallen zullen wij de vliegtickets en het vervoer van het vliegveld naar het resort voor u boeken. Geef aan ons door welke vakantiewoning u wenst te bezichtigen, dan bekijken wij samen met u de opties. Hierna hoeft u alleen nog uw koffers in te pakken. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt proefslapen in één van onze hoogwaardige vakantiewoningen.

Geplande bezichtigingsreizen

Waarom zou u mee moeten gaan op bezichtiging?

Door een nachtje te komen slapen in uw potentiële vakantiewoning kunt u de sfeer van de woning en het resort proeven. Ook kunt u op deze manier gebruik maken van de verschillende faciliteiten die het betreffende resort te bieden heeft zoals bijvoorbeeld een wellness, restaurant of zwembad. Ook is het de uitgelezen kans om de omgeving te leren kennen. Zo beschikken al onze resorts over een veelzijdige omgeving waar voor elk wat te doen is.

Bekijk al onze resorts