AFM AFM
Header

Eigen gebruik, verhuur en beheer


Als eigenaar van een vakantiewoning, -appartement of chalet bepaalt u (in de meeste gevallen) zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw accommodatie privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw accommodatie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt!

Meer over investeren

Zorgeloos verhuren

Doordat Dormio Resorts & Hotels samen werkt met de grootste touroperators van Europa en door de inzet van eigen middelen bereiken zij een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Bekijk Dormio Resorts & Hotels
Uw eigen vakantiewoning aan de voet van de Mont Blanc

Onderhoud en beheer

Dormio Resorts & Hotels zorgt ook voor professioneel onderhoud en technisch beheer van uw vakantiewoning. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. Verder is er toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent.

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het resort haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw accommodatie.

U heeft geen omkijken naar uw tastbare bezit

Uw woning wordt tijdens uw afwezigheid professioneel verhuurd door Dormio Resorts & Hotels.

Verhuur vakantiewoning in Spanje

Eigen gebruik

Bij eigen gebruik is de accommodatie bij aankomst direct gereed voor gebruik: bedden zijn schoon en opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. Op die manier kunt u direct genieten van uw tastbare bezit. De naam Dormio staat namelijk voor onbezorgd leven. Ons doel is dat iedereen onbezorgd kan genieten van zijn vakantiewoning.

Bekijk ons uitgebreide aanbod
Verblijf in je eigen vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht

Reserveren van mijn woning

Als u uw vakantiewoning wilt boeken kunt u een reguliere boeking maken waardoor u vrijwel onbeperkte mogelijkheid heeft om te verblijven in uw woning met uw gezin, familie of vrienden. Vanzelfsprekend deelt u niet mee in de huuropbrengsten van de pool. U kunt ook gebruik maken van onze aantrekkelijke last-minute regeling. Wanneer u vanaf 7 dagen voor aankomst boekt, verliest u geen opbrengsten uit de verhuur. Zo kunt u genieten van een zorgeloze investering en een zorgeloos verblijf!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Resorts & Hotels

Over Dormio Resorts & Hotels

Dormio Resorts & Hotels is gespecialiseerd in de verhuur, beheer en management van resorts en hotels in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje.

Lees meer