AFM AFM

Over Dormio Investments


  • Ruim 20 jaar uw betrouwbare partner
  • Volledige aankoopbegeleiding
  • Bewezen rendement
  • Zorgeloze investering

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve vakantiewoningen in het luxe segment en vormt al meer dan 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed. Onze resorts bevinden zich op populaire bestemmingen en richten zich op een breed publiek aan toeristen. Zo kunnen wij een hoge bezettingsgraad realiseren waardoor u een mooi rendement ontvangt op uw investering. Uiteraard kunt u als eigenaar van een vakantiewoning ook zelf uitgebreid genieten van uw tastbare bezit. Daarbij zijn al onze resorts uniek, beschikken over een eigen identiteit en passen bij hun natuurlijke omgeving. Deze variatie zorgt ervoor dat de behoeften van zowel de eigenaren van onze vakantiewoningen als van onze gasten worden vervuld.

Bekijk ons aanbod

Langdurige betrokkenheid

Dormio is uw full-service partner voor een bewezen rendement. Bij Dormio kunt u rekenen op deskundige aankoopbegeleiding van A tot Z. Doordat wij naast de ontwikkeling en realisatie van onze projecten ook verantwoordelijk zijn voor het beheer, de verhuur en de exploitatie van het resort, zijn wij langdurig betrokken en wordt u volledig ontzorgd. Hiermee is en blijft Dormio het aanspreekpunt voor u als eigenaar van een vakantiewoning.

Maak kennis met ons team

Waardevaste investering

Eén van de punten waarmee Dormio zich onderscheidt is de hoogwaardige bouwkwaliteit van onze vakantiewoningen. Daarnaast wordt er gewerkt met een meerjaren onderhoudsplan dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van onze resorts en hotels wordt behouden. Dit, in combinatie met de uitstekende locaties, maakt uw investering in een vakantiewoning bij Dormio zorgeloos en waardevast.

Neem contact met ons op
Professionele verhuur en beheer

Professionele verhuur en beheer

Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en bewaakt door onze verhuurorganisatie: Dormio Resorts & Hotels. Wij staan garant voor volledige ontzorging waardoor u geen omkijken heeft naar uw investering en volop kunt genieten. Naast de verhuur, het onderhoud en de bewaking van uw vakantiewoning, zorgt deze tak van Dormio Group dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst.

Aantrekkelijk rendement middels de verhuur

De uitgebreide faciliteiten die op de resorts worden aangeboden zorgen voor optimaal vakantieplezier voor zowel eigenaren als resortgasten. Dit alles leidt ertoe dat u als eigenaar een aantrekkelijk rendement ontvangt middels de verhuur van uw tastbare bezit. Elke maand ontvangt u een overzicht van de gerealiseerde huur en worden de netto opbrengsten uitbetaald.

Testimonials van onze klanten

Gerichte klantbenadering

Door samen te werken met zowel nationale als internationale touroperators en het inzetten van eigen middelen, weet Dormio Resorts & Hotels passende huurders te vinden. Belangrijk onderdeel van dit succes is de zeer gerichte klantenbenadering. Dormio Resorts & Hotels zoekt de (lokale) gast bij de bestemming en werkt met specifieke touroperators en distributeurs voor elke afzonderlijke bestemming.

Meer informatie ontvangen
Zelf uw vakantiewoning boeken

Zelf uw vakantiewoning boeken

Als eigenaar kunt u eenvoudig uw eigen verblijf boeken, telefonisch of online via het Eigenarenportaal. U bent flexibel om te bepalen op welke dag u aankomt en hoe lang u blijft. Hierbij bent u dus niet gebonden aan vaste periodes of aankomstdagen!

Last-minute boeking

Last-minute boeking

Het is ook mogelijk om een zogenaamde last-minute boeking voor uw vakantiewoning te doen. Hierbij maakt u vanaf zeven dagen voor aankomst een boeking. Indien de accommodatie dan nog beschikbaar is, kunt u er zelf gebruik van maken én deelt u alsnog mee in de huuropbrengsten van de betreffende periode.

Direct aanspreekpunt voor al uw vragen

Bij Dormio heeft u altijd een direct aanspreekpunt voor al uw vragen in de vorm van de Eigenaren Servicedesk. Tijdens uw verblijf kunt u met al uw vragen terecht bij de Resort Manager. Wij staan altijd voor u klaar om u verder te helpen zodat u onbezorgd kunt genieten. Dat is vanzelfsprekend op alle resorts en hotels van Dormio!

Neem nu contact met ons op
Optimaal genieten van uw investering

Optimaal genieten van uw investering

Door te investeren in een eigen vakantiewoning bij Dormio kunt u zowel profiteren van een aantrekkelijk rendement als zelf genieten van uw tastbare bezit. Mocht u uw vakantiewoning ooit willen verkopen, dan kan Dormio hierbij tevens optreden als makelaar. Op deze manier doet u bij ons te alle tijden een zorgeloze investering en kunt u optimaal genieten van uw waardevaste bezit.

Bezichtig uw potentiële vakantiewoning!

Wilt u graag uw potentiële vakantiewoning in het echt bezichtigen? Dat kan! Wij bieden u de optie om mee te gaan op één van onze bezichtigingsreizen. U kunt dan proefslapen in uw potentiële vakantiewoning en kennismaken met het resort, de uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving.

Bekijk bezichtingsmogelijkheden