AFM AFM
Header

Onze financiële partners


Wanneer u ervoor kiest om uw spaargeld te investeren en te beleggen in hoogwaardig recreatief vastgoed, wilt u een goed doordachte keuze maken. Niet alleen wat betreft uw wensen, maar ook over de financiering van uw vakantiewoning. De financiering van een vakantiewoning wijkt namelijk op meerdere aspecten af van de financiering van een woonhuis. Onder andere is het aantal mogelijke geldverstrekkers kleiner en is inbreng van eigen middelen meestal vereist. Om u zo goed mogelijk te begeleiden werkt Dormio samen met betrouwbare en onafhankelijke partners die u kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden.

Meer over de financiering

Onze samenwerkingen

Hieronder vindt u een overzicht van de betrouwbare partners waar wij mee samenwerken.

Soeverein IFS

Soeverein IFS

De specialist voor het financieren van uw recreatiewoning! Wij brengen u graag in contact met Soeverein voor een gratis oriënterend gesprek.

Peter Hendriks
T: 06-54 96 35 27

Cederic Colson
T: 06-26 21 60 66

E: info@soeverein-ifs.eu
W: www.soeverein-ifs.eu

Bruijnse

Bruijnse

Wij brengen u graag in contact met Bruijnse voor een vrijblijvend gesprek.

Frits Bruijnse
T: +33 (0)4 79 26 41 17
E: frits.bruijnse@bruijnse.com
W: www.bruijnse.com

Hypotheek & Buitenland

Hypotheek & Buitenland

Uw onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in ‘buitenlandfinancieringen’, sinds 2003. Wij brengen u graag in contact met Hypotheek & Buitenland.

Albertjan Massier
T: +31 (0)2 03 30 01 39
E: massier@hypotheekenbuitenland.nl
W: www.hypotheekenbuitenland.nl

Financieel-Gezond.nl

Financieel-Gezond.nl

Uw financiën in topconditie samen met Financieel-gezond.nl. Wij brengen u graag in contact met Financieel-gezond.nl voor een vrijblijvend gesprek.

Marco Anjema
T: 05 92 86 63 41
E: marco@financieel-gezond.nl
W: www.financieel-gezond.nl

Volledige ontzorging

Wanneer u investeert in een eigen vakantiewoning bij Dormio Investments begeleiden wij u van A tot Z. Bij ons ligt de focus op de volledige ontzorging van onze woningeigenaren, met de hoogste kwaliteit en tot in het kleinste detail. Dormio heeft alle marktkennis in huis en bestrijkt alle disciplines, van ontwikkeling tot en met de exploitatie. Wij zijn al 20 jaar uw vertrouwde partner met een bewezen trackrecord. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze en waardevaste investering.

Meer over Dormio Investments
Investeren en genieten bij Dormio

Investeren en genieten bij Dormio

Als eigenaar van een vakantiewoning bij Dormio Investments kunt u zelf uitgebreid genieten van uw tastbare bezit op uw favoriete vakantiebestemming.

Hoe werkt investeren bij Dormio?
Professionele verhuur en beheer

Professionele verhuur en beheer

Onze verhuurorganisatie, Dormio Resorts & Hotels, verzorgt op professionele wijze de verhuur, exploitatie en het beheer van uw vakantiewoning.

Meer over verhuur en beheer
Meer informatie ontvangen?

Meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer informatie over de investeringsmogelijkheden bij Dormio Investments, de financieringsmogelijkheden of de potentiële rendementen? Neem dan nu contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij helpen u graag verder!

Neem contact op