AFM AFM
Investeren in luxe vakantiewoningen 
nabij het IJsselmeer

Investeren in luxe vakantiewoningen
nabij het IJsselmeer

Vol trots presenteren wij u Dormio Resort Medemblik!


  • Luxe vakantiewoningen in karakteristieke architectuur
  • Historische driehoek tussen Medemblik, Hoorn en Enkhuizen
  • Ontdek West-Friesland per sloep en vaar door naar het IJsselmeer

In de kop van Noord-Holland, op slechts tien fietsminuten van het IJsselmeer, realiseren wij Dormio Resort Medemblik. Dit resort zal bestaan uit 88 luxe vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. De unieke vakantiewoningen passen perfect bij het historische karakter van de omgeving en de verschillende woningtypen maken het resort aantrekkelijk onder een brede doelgroep toeristen uit binnen- en buitenland. Met een eigen vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik doet u een waardevaste investering en kunt u ook zelf genieten van dit mooie stukje Nederland!

Lees meer over het resort
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Aantrekkelijk rendement
Zorgeloos investeren
video still

Hoogwaardige vakantiewoningen

Op Dormio Resort Medemblik realiseren wij 88 luxe vakantiewoningen in verschillende uitvoeringen, waaronder Wellness-, Kids- en Groupwoningen, voor gezelschappen variërend van 4 tot 22 personen. Welke woning u ook kiest, u beschikt over een woning die perfect past bij het historische karakter van de omgeving en bent van alle luxe voorzien! Een groot deel van de vrijstaande en geschakelde woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water. U kunt via de slootjes zelfs doorvaren tot aan het IJsselmeer!

Bekijk onze woningtypen

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning nabij het IJsselmeer

Bekijk alle woningen
Infocentrum Dormio Resort Medemblik

Bezoek de projectlocatie

Bent u enthousiast geworden over Dormio Resort Medemblik? En wilt u graag kennismaken op de projectlocatie in Opperdoes? Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en laten u aan de hand van onze maquette kennismaken met het project en de verschillende woningtypen. Plan snel uw afspraak in.

Heden en verleden aan het water

Medemblik heeft als oudste stad van West-Friesland een rijke geschiedenis vol mooie verhalen! Tegenwoordig staat de stad bekend om haar bruisende karakter en als internationaal centrum van de watersport. Of u nu houdt van cultuur, een natuurrijke omgeving of lekker actief bezig zijn: in Medemblik is voor elk wat wils!

Ontdek de activiteiten
Uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Medemblik

Uitgebreide faciliteiten

Op Dormio Resort Medemblik vindt u uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. Alles wat u nodig heeft om heerlijk te kunnen onthaasten heeft u binnen handbereik.

Bekijk alle faciliteiten
Gevarieerd woningaanbod op Dormio Resort Medemblik

Gevarieerd woningaanbod

Dormio Resort Medemblik zal bestaan uit 88 vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen. Het gevarieerde aanbod bestaat uit vakantiewoningen in verschillende groottes en thema’s.

Bekijk alle woningtypen

Een zorgeloze en waardevaste investering

Uw vakantiewoning is van hoogwaardige bouwkwaliteit en wordt professioneel verhuurd en beheerd door Dormio Resorts & Hotels. Daarnaast werkt Dormio met een meerjaren onderhoudsplan om de kwaliteit van het resort te behouden. Dit, in combinatie met de uitstekende locatie van dit project, maakt uw investering in recreatief vastgoed zorgeloos en waardevast!

Meer over verhuur en beheer

Waarom investeren in Medemblik?

Dormio Resort Medemblik ligt op een toeristische toplocatie nabij Medemblik. Het uitgebreide aanbod aan recreatiemogelijkheden van deze stad en met populaire trekpleisters zoals Hoorn en Enkhuizen, prachtige natuurgebieden en het IJsselmeer in de directe omgeving trekt deze locatie een brede doelgroep toeristen aan.

Lees meer

Ontdek West-Friesland per sloep en vaar door naar het IJsselmeer

Een groot deel van de vrijstaande en geschakelde woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water.

Vogels vliegen over het IJsselmeer