AFM AFM
Header woningtypen

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen


  • Hoogwaardige vakantiewoningen
  • Karakteristieke West-Friese architectuur
  • Merendeel is direct aan het water gelegen

Op Dormio Resort Medemblik realiseren wij 88 luxe vakantiewoningen in verschillende uitvoeringen, waaronder Wellness-, Kids- en Groupwoningen, voor gezelschappen variërend van 4 tot 22 personen. Welke woning u ook kiest, u beschikt over een woning die perfect past bij het historische karakter van de omgeving en bent van alle luxe voorzien! Een groot deel van de vrijstaande en geschakelde woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water. U kunt via de slootjes zelfs doorvaren tot aan het IJsselmeer!

Bekijk het volledige aanbod
Vakantiewoningen

Vakantiewoningen

De vakantiewoningen op Dormio Resort Medemblik worden aangeboden in verschillende uitvoeringen. De combinatie van dak- en gevelafwerking varieert per woning. Zo beschikt een groot deel van de vakantiewoningen over een traditionele trapgevel of een tuitgevel. Door hun bouwstijl passen alle woningen perfect in het historische karakter van de omgeving en verzekeren u van een luxe verblijf op een absolute toplocatie. Bekijk hieronder ons aanbod vakantiewoningen:

Wellnesswoningen

Wellnesswoningen

In de Wellnesswoningen kunt u optimaal ontspannen met uw eigen wellnessfaciliteiten. De Wellnesswoningen op Dormio Resort Medemblik beschikken over een eigen binnensauna op de begane grond en bubbelbad in de tuin. Maak kennis met onze Wellnesswoningen:

Kidswoningen

Kidswoningen

De Kidswoningen zijn volledig ingericht voor gezinnen en grootouders met jonge (klein)kinderen en zijn te vinden aan het Kidskwartier. De tuin grenst aan de achterzijde aan een collectieve en omheinde speeltuin. Onze Kidswoningen zijn:

Groupwoningen

Groupwoningen

Om grote gezelschappen te faciliteren zijn er op Dormio Resort Medemblik diverse groepsaccommodaties. Deze woningen zijn ideaal voor hele families of vriendengroepen om er samen even tussenuit te gaan! Bovendien zijn ze het ideale investeringsobject, omdat groepswoningen doorgaans ver van tevoren worden geboekt en er slechts enkele op het resort aanwezig zijn. De volgende woningtypes zijn perfect als groepsaccommodatie:

Een eigen vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik

Uw eigen vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik?

Bent u ook op zoek naar een goed doordachte investering in recreatief vastgoed? Voor eigen gebruik, als toevoeging voor uw investeringsportefeuille of een combinatie hiervan? Een waardevaste investering in een eigen vakantiewoning doet u op ons nieuwste resort in de kop van Noord-Holland: Dormio Resort Medemblik!