AFM AFM
Resort

Over Dormio Resort Medemblik


  • 88 luxe vakantiewoningen
  • Karakteristieke architectuur
  • Uitgebreide faciliteiten

Maak kennis met ons resort in de veelzijdige regio West-Friesland: Dormio Resort Medemblik. Dit resort wordt gerealiseerd op slechts 5 minuten rijden van de toeristische toplocatie Medemblik en op 10 fietsminuten van het IJsselmeer. Het aanbod bestaat uit 88 luxe vakantiewoningen geschikt voor gezelschappen van 4, 6, 8, 14, 18 en zelfs 22 personen. Een groot deel van de vrijstaande en geschakelde woningen ligt direct aan het water en biedt de mogelijkheid om met een kano of sloep de prachtige omgeving te ontdekken vanaf het water of zelfs door te varen tot aan het IJsselmeer. In de winter kunt u dit misschien zelfs schaatsend doen!

Bekijk het volledige aanbod

Karakteristieke architectuur

De architectuur van de vakantiewoningen sluit naadloos aan op de bouwstijl typerend voor de regio West-Friesland. Dit zorgt ervoor dat ze perfect in het historische karakter passen. Samen met de slootjes tussen de woningen creëert dit een pittoresk en knus beeld! Alle vakantiewoningen beschikken over een eigen tuin en zijn van alle luxe voorzien zodat u en onze resortgasten kunnen genieten van een heerlijk ontspannen verblijf.

Bekijk de woningtypen
Voor elk wat wils

Voor elk wat wils

Dormio Resort Medemblik biedt een gevarieerd aanbod woningtypen. Er is voor elk wat wils waardoor een zeer brede doelgroep toeristen wordt aangesproken. Zo beschikken de Wellnesswoningen over een eigen binnensauna waar u helemaal tot rust kunt komen, zijn de Kidswoningen gelegen aan het Kidskwartier met verschillende speeltoestellen en zijn onze Groupwoningen uitermate geschikt voor grotere gezelschappen van 18 tot en met 22 personen.

Uitgebreide faciliteiten

Het resort is uitgerust met uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. Zo kunt u in het sfeervolle restaurant genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Ook is er een snackbar voor wanneer u liever iets afhaalt. Daarnaast beschikt het resort over een minimarkt voor de kleine boodschappen en kunt u bij de receptie terecht met al uw vragen. Verder is er op het resort een fiets- en bootjesverhuur. Verken Medemblik op de fiets of trek het waterrijke achterland in met een bootje! Ook kunt u een duik nemen in onze zwemvijver. De jonge gasten kunnen zich vermaken bij de gezellige Mio Kids Club.

Bekijk alle faciliteiten
Toeristische toplocatie in Noord-Holland

Toeristische toplocatie in Noord-Holland

Dormio Resort Medemblik bevindt zich op steenworp afstand van Medemblik, de oudste stad van West-Friesland. Deze stad kent een rijke historie vol interessante verhalen en vormt samen met nabijgelegen steden Hoorn en Enkhuizen de ‘historische driehoek’. Tegenwoordig staat Medemblik bekend als internationaal centrum van de watersport en haar veelzijdigheid aan activiteiten. Dit maakt het een aantrekkelijke vakantiebestemming onder een brede doelgroep toeristen.

Ontdek de prachtige omgeving

Ontdek de prachtige omgeving

In de omgeving van Dormio Resort Medemblik bent u verzekerd van rust, ruimte en natuur. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien valt?

Lees verder
Uitgebreid aanbod aan activiteiten

Uitgebreid aanbod aan activiteiten

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de buurt van Dormio Resort Medemblik? Ontdek het gevarieerde aanbod aan recreatiemogelijkheden!

Meer informatie