AFM AFM
Verhuur en beheer vakantiewoning

Verhuur en beheer van uw vakantiewoning


  • Professionele verhuur, beheer en onderhoud
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Altijd één direct aanspreekpunt

Wilt u de trotse eigenaar worden van een karakteristieke vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik? Wanneer u investeert in een hoogwaardige vakantiewoning op steenworp afstand van het IJsselmeer kunt u niet alleen zelf genieten van uw tastbare bezit, maar ontvangt u ook een aantrekkelijk rendement op uw investering middels de verhuur.

Bekijk hier alle woningen
Professionele verhuur

Professionele verhuur

Op de momenten dat u zelf geen gebruik maakt van uw vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik, wordt deze op geheel professionele wijze verhuurd door Dormio Resorts & Hotels. Door samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale touroperators en de inzet van eigen middelen zal onze verhuurorganisatie passende huurders vinden voor een optimale bezetting van het resort. Dit resulteert voor u als eigenaar in een aantrekkelijk rendement middels de maandelijkse verhuurinkomsten.

Zorgeloos beheer

Zorgeloos beheer

Het onderhoud van de woning, de tuin en het resort wordt door ons geregeld. Hiervoor betaalt u als eigenaar een jaarlijkse beheervergoeding.  Daarnaast zorgt Dormio Resorts & Hotels dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst. U treft bijvoorbeeld opgemaakte bedden en een handdoekenpakket aan bij aankomst. Zo heeft u werkelijk geen omkijken naar uw tastbare bezit en kunt u direct genieten van uw vakantie!

Ervaringen van tevreden kopers

Familie Heurkens

“Een vakantiewoning van Dormio Investments is een mooie investering waar je ook nog eens zelf van kunt genieten.”

Onderhoud van uw tastbare bezit

Als specialist in vakantiewoningen in het luxe segment onderscheiden wij ons door de hoogwaardige bouwkwaliteit van onze recreatiewoningen. Wij werken met een meerjaren onderhoudsplan dat ervoor zorgt dat de kwaliteit van onze resorts en hotels wordt behouden. In combinatie met de ligging op een toeristische toplocatie maakt dit uw investering in een vakantiewoning bij Dormio zorgeloos en waardevast!

Bekijk alle woningen
Eigen gebruik van uw vakantiewoning

Eigen gebruik van uw vakantiewoning

Via ons Eigenarenportaal kunt op elk gewenst moment de bezetting van uw vakantiewoning en de bijbehorende omzet bekijken. Ook krijgt u hier inzicht in de beschikbaarheid van uw tastbare bezit, handig voor wanneer u er zelf gebruik van wilt maken! Daarnaast heeft u bij Dormio altijd een direct aanspreekpunt voor al uw vragen in de vorm van de Eigenaren Servicedesk.

Boek eenvoudig uw eigen verblijf

Boek eenvoudig uw eigen verblijf

U kunt eenvoudig uw eigen verblijf boeken, zowel telefonisch of online via het Eigenarenportaal. Dit kan door de vakantiewoning in de door u gewenste periode te reserveren of middels een last-minute boeking. Deze doet u vanaf zeven dagen voor aankomst. Indien de accommodatie dan nog beschikbaar is, kunt u het gebruiken en deelt u ook nog mee in de poolopbrengsten van de betreffende periode. Dat is dubbel genieten!