AFM AFM
Waarom investeren op Dormio Resort Medemblik?

Waarom investeren op Dormio Resort Medemblik?


  • Gelegen nabij een toeristische toplocatie
  • Volledige ontzorging van uw tastbare bezit
  • Waardevaste investering

Op vakantie gaan in eigen land wordt steeds populairder en als gevolg hiervan groeit de vraag naar een eigen luxe vakantiewoning in Nederland. Bent u ook op zoek naar een goed doordachte investering in recreatief vastgoed? Voor eigen gebruik, als toevoeging voor uw investeringsportefeuille of een combinatie hiervan? Een waardevaste investering in een eigen vakantiewoning doet u op ons resort in de kop van Noord-Holland: Dormio Resort Medemblik!

Volledige ontzorging van uw tastbare bezit

Tijdens uw afwezigheid wordt uw vakantiewoning op geheel professionele wijze verhuurd en beheerd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. U heeft er dan ook werkelijk geen omkijken naar en bent verzekerd van complete ontzorging wat betreft uw tastbare bezit. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw investering!

Meer over verhuur en beheer

Toeristische toplocatie nabij het IJsselmeer

Dormio Resort Medemblik wordt gerealiseerd op slechts 5 minuten rijden van het historische en bruisende Medemblik. Deze oudste stad van West-Friesland staat bekend om haar levendigheid en historische verhalen. Met bekende steden zoals Hoorn en Enkhuizen en het IJsselmeer in de directe omgeving, bevindt het resort zich op een absolute toplocatie en een geliefde vakantiebestemming onder zowel nationale als internationale toeristen.

Ontdek wat er te doen is
Al 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Aantrekkelijk rendement
Zorgeloos investeren

Een zorgeloze en waardevaste investering

Dormio Resort Medemblik biedt een gevarieerd aanbod woningtypen, waaronder Wellness-, Kids- en Groupwoningen. Bij ons vindt u alles onder één dak: wij regelen zowel de ontwikkeling, verkoop, verhuur en het beheer van onze projecten. Dit betekent dat wij langdurig betrokken zijn en u bij ons altijd één direct aanspreekpunt heeft. De hoogwaardige bouwkwaliteit, ligging op een toeristische toplocatie en volledige ontzorging maakt uw investering in een vakantiewoning bij Dormio zorgeloos én waardevast.

Bekijk alle woningen
Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden

Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden

Als eigenaar ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering, maar kunt u uiteraard ook zelf uitgebreid genieten van uw tastbare bezit. Tijdens uw verblijf op Dormio Resort Medemblik kunt u de prachtige omgeving verkennen en ontdekken wat het historische Medemblik allemaal te bieden heeft. Een eigen vakantiewoning bij Dormio betekent uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden én een aantrekkelijk rendement.

Activiteiten in de buurt van uw eigen vakantiewoning in Medemblik

Beleef de leukste activiteiten

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de buurt van Dormio Resort Medemblik? Ontdek het gevarieerde aanbod aan recreatiemogelijkheden!

Bekijk alle activiteiten
Prachtige omgeving nabij uw eigen vakantiewoning in West-Friesland

Ontdek de prachtige omgeving

In de omgeving van Dormio Resort Medemblik bent u verzekerd van rust, ruimte en natuur. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien valt?

Lees verder