AFM AFM
Alle Dormio woningen
woningen gevonden
Prijs
Aantal personen

Waardevast investeren

Bent u op zoek naar een all-season appartement tegen lage vierkante meter prijzen? Bij Dormio helpen we u graag verder in uw zoektocht!

Dormio staat voor ‘onbezorgd leven’. Ons doel is dat iedereen onbezorgd kan genieten van zijn vakantiewoning. Wij begeleiden u graag tijdens het gehele aankoopproces. Daarnaast zijn wij langdurig betrokken doordat Dormio ook verantwoordelijk is voor de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Investeren bij Dormio Investments betekend genieten van bijzondere en unieke locaties, investeren in hoge bouwkwaliteit en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Uiteraard kunt u ook zelf gebruik maken van uw tastbare bezit.

Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine bestaat uit 79 sfeervolle all-season appartementen. Door de combinatie met de hoogwaardige faciliteiten vormt dit resort de perfecte uitvalsbasis om helemaal tot rust te komen na een actieve dag in de buitenlucht. Zowel in de zomer als in de winter valt er genoeg te beleven en te ontdekken voor jong en oud. Dit maakt Vallorcine dan ook het hele jaar door een aantrekkelijke vakantiebestemming met een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor een brede groep internationale toeristen.