AFM AFM
Header

Bezoek ons op de Second Home Beurs


Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 zijn wij aanwezig op de Second Home Beurs in Utrecht. Hier laten we u graag kennis maken met ons unieke aanbod en de uitgebreide investeringsmogelijkheden. Op stands 322 en 326 staan onze verkoopadviseurs voor u klaar en informeren, inspireren en adviseren u graag over onze projecten aan de hand van maquettes van diverse resorts en de brochures. Wij raden u aan om een afspraak in te plannen met onze verkoopadviseur zodat we u de aandacht kunnen geven die u verdient!

Reserveer uw gratis tickets!

Maak kennis met onze resorts

Bij Dormio Investments kunt u zelf uitgebreid gebruik maken van uw vakantiewoning en profiteert u van maandelijks uitgekeerde huurinkomsten uit de verhuur hiervan. Wij bieden u een uitgebreid aanbod vakantiewoningen in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een vakantiewoning op een gerealiseerd resort waarbij u direct profiteert van aantrekkelijk rendement? Of gaat u voor een luxe nieuwbouwwoning waarbij geen overdrachtsbelasting betaalt en daarnaast profiteert van een mooie waardestijging na oplevering? Onze resorts en hotels zijn gelegen op toplocaties in Nederland, Duitsland, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk. Hierdoor trekken we een brede groep toeristen aan. Tijdens de Second Home Beurs kunt u kennismaken met onze unieke investeringsobjecten. Wilt u zich voor die tijd al oriënteren? Neem vast een kijkje in ons aanbod!

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Antwoord op al uw fiscale vragen

Wij krijgen regelmatig vragen over de veranderingen in Box 3 en of het nu beter is om te investeren vanuit een B.V. of als particulier. Het antwoord op deze vragen is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om u ook te kunnen informeren over financiële en fiscale aspecten van een investering in recreatief vastgoed kunt u op zaterdag of zondag een afspraak maken met onze fiscale partner. Hij kan u informeren en adviseren over de investeringsmogelijkheden op basis van uw situatie. Wij raden u aan om een afspraak in te plannen zodat u zeker bent van een persoonlijk gesprek.

Plan uw afspraak in
Ons aanbod met direct rendement in Nederland

Ons aanbod met direct rendement in Nederland

Onze nieuwbouwprojecten in eigen land

Onze nieuwbouwprojecten in eigen land

Direct rendement in het buitenland

Direct rendement in het buitenland

Ons nieuwbouwproject in het buitenland

Ons nieuwbouwproject in het buitenland

Over de Second Home Beurs

Op de Second Home Beurs kunt u op een vrijblijvende manier kennismaken met de vele mogelijkheden wat betreft vakantiewoningen en kunt u zich laten informeren tijdens de gratis seminars. Tal van experts staan klaar om uw vragen over de praktische, juridische of fiscale zaken van een vakantiewoning te beantwoorden. Met een bezoek aan de Second Home Beurs zet u de eerste stap in uw droom naar uw eigen vakantiewoning!

Plan uw persoonlijke afspraak in
Praktische informatie

Praktische informatie

Datum: vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2024
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Stand: 322 en 326
Kosten: gratis

Als relatie van Dormio kunt u de Second Home Beurs in Utrecht gratis bezoeken. Wij zien u graag op 22, 23 of 24 maart om uw mogelijkheden te bespreken en u te helpen in uw zoektocht naar een vakantiewoning met aantrekkelijk rendement, waar u zelf ook gebruik van kunt maken.