AFM AFM

Dormio barst uit haar voegen

14.12.2022

In de afgelopen 21 jaar is Dormio gegroeid tot een succesvolle en unieke organisatie binnen de recreatievastgoedsector. Al onze afdelingen op het hoofdkantoor zijn uitgebreid met meer personeel om onze klanten en gasten beter van dienst te kunnen zijn. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat wij uit ons voormalige hoofdkantoor zijn gegroeid en daarom kunnen wij vol trots meedelen dat wij per 9 december 2022 zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand in Arnhem!

21 jaar geleden richtte CEO Don van Schaik samen met zijn twee toenmalige compagnons, Pim Bosman en Anton Schouten, Dormio op. Inmiddels is Dormio gegroeid tot een succesvolle en unieke organisatie binnen de recreatievastgoedsector met ruim 400 medewerkers. In de afgelopen jaren zijn al onze afdelingen op het hoofdkantoor  uitgebreid met meer personeel om onze klanten en gasten op alle vlakken beter van dienst te kunnen zijn. Deze personeelstoename heeft ervoor gezorgd dat Dormio uit het voormalige pand aan de Velperweg is gegroeid. Daarom kunnen wij met gepaste trots meedelen dat wij per 9 december 2022 zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand in Arnhem.

Een succesvolle formule
Sinds de oprichting van Dormio 21 jaar geleden, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle en een unieke speler in de wereld van recreatief vastgoed in het luxe segment. Zo werd, na de oprichting van het ontwikkelgedeelte Dormio Leisure Development in 2001, de verkooptak Dormio Investments in 2004 toegevoegd aan de bedrijfsstructuur. In 2006 werd ingenieursbureau Boiten Ingenieurs overgenomen en tenslotte werd in 2010 de verhuurtak, Dormio Resorts & Hotels, toegevoegd aan deze bedrijfsformule. Hiermee bieden wij alles onder één dak en met ons bewezen trackrecord zijn we een betrouwbare partner met veel marktkennis en ervaring.

Met de groei van de bedrijfsformule en het aantal resorts en hotels is eveneens het aantal medewerkers op ons hoofdkantoor in Arnhem gegroeid. Bij een snelgroeiende organisatie hoort een nieuw en groter kantoor waar onze 80 hoofdkantoormedewerkers terecht kunnen en wij onze klanten nog beter tot dienst kunnen zijn. Ons nieuwe kantoor vindt u midden in het bruisende centrum van Arnhem, op de Ir. JP van Muijlwijkstraat 7. Hier nodigen we u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking waarbij u onze maquettes kunt bekijken en al uw vragen kunt stellen. Het kantoor is zowel met het OV als per auto goed bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van diverse trein- en bushaltes en parkeergarages. Maak snel een afspraak.

Uw vertrouwde partner sinds 2001
Dormio Leisure Development is met haar uitgebreide portfolio, bestaande uit 21 gerealiseerde resorts en hotels en 5 resorts in ontwikkeling, de grootste resortontwikkelaar van Nederland. Dormio Investments heeft het grootste deel van deze projecten onder haar hoede genomen en succesvol verkocht aan (particuliere) investeerders. Op het moment worden er 9 resorts en hotels op professionele wijze succesvol verhuurd, beheerd en geëxploiteerd door Dormio Resorts & Hotels.

Lees alle nieuwsberichten