AFM AFM

Blijf op de hoogte van het laatste Dormio nieuws!


Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws van en over Dormio. Dit doen wij door middel van deze nieuwspagina, maar ook in onze e-mailnieuwsbrief, de Dormio Daily. Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, interessante ontwikkelingen en onze evenementen.

Schrijf u hier in
14-02-2024

De regio Alicante is in 2024 dé bestemming voor een rendabele investering in recreatief vastgoed!

Dat de Costa Blanca één van de populairste vakantiebestemmingen is voor een grote groep toeristen uit heel Europa is geen nieuws meer. Dat dit voor eigenaren van een vakantiewoning een interessant rendement oplevert is vele Europeanen ook niet ontgaan; in het afgelopen jaar is de verkoop van luxe vastgoed in Alicante met maar liefst 55% gestegen!

Lees meer
26-10-2023

Hoe trends in de toeristische sector zorgen voor een hoger rendement op uw investering

55-plussers zijn reislustiger dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de bijdrage van deze groep vakantiegangers aan de reisbranche met bijna de helft zal stijgen volgens onderzoek van ABN Amro. De bank verwacht dat de vakantie-uitgaven van 55-plussers van 7,17 miljard euro in 2022 naar 10,68 miljard euro in 2027 stijgen.

Lees meer
26-07-2023

Dormio opent luxe resort in Nieuwvliet-Bad

Het nieuwste Dormio Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen heeft recent haar eerste gasten verwelkomd. Het luxe resort, gelegen aan de Zeeuwse kust, is ontwikkeld door het Arnhemse Dormio Group en bestaat uit 124 vakantiewoningen en diverse faciliteiten. Met woningen speciaal ontworpen voor vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en voor bezoekers met huisdieren, kinderen en grote groepen, speelt Dormio met de opening van het resort in op de groeiende vraag vanuit de vakantiemarkt.

Lees meer
26-07-2023

Investeren in recreatief vastgoed met bewezen rendement en waardestijging

Hoe laat u uw geld renderen? Sparen bij de bank levert niet meer het gewenste rendement op en daarom zijn veel mensen op zoek naar een andere manier om hun vermogen uit te breiden. Een manier die (niet voor niets) steeds populairder wordt, is investeren in recreatief vastgoed. Onze Sales Director Danny van Dillen vertelt: “We merken sinds COVID-19 dat de interesse en vraag naar onze vakantiewoningen enorm gestegen is. En doordat verhuurders op de reguliere vastgoedmarkt aan steeds meer regels moeten voldoen wordt het steeds minder aantrekkelijk om op die manier rendement te behalen of uw pensioen uit te breiden.”

Lees meer
14-06-2023

De reguleringsmijdende belegger en meer trends in 2023

De markt in recreatief vastgoed leefde in 2020 en 2021 sterk op. Onder andere door de lage rente en COVID-19 ontdekten investeerders de voordelen van een belegging in recreatief vastgoed. Vastgoedmarkt vroeg onder meer de CEO van Dormio Group, Don van Schaik, naar deze trend en wat er veranderde de afgelopen jaren.

Lees meer
19-04-2023

Recordaantal Duitsers naar Nederland

Dit jaar ontvangt Nederland een recordaantal Duitse vakantiegangers. Dat Nederlanders vakantie in eigen land sinds de coronapandemie weer hebben herontdekt, vertelden wij u eerder al. In 2023 hebben ook onze oosterburen ons land weer gevonden als vakantiebestemming. "Niet eerder gingen zo veel Nederlanders in eigen land op vakantie én kwamen er zo veel Duitsers naar Nederland”, vertelt directeur Geert Dijks van brancheorganisatie HISWA-RECRON.

Lees meer
19-04-2023

De impact van middenhuurregeling op uw portefeuille

In een poging het aantal betaalbare huurwoningen voor middeninkomens weer toe te laten nemen wordt door minister De Jonge per 1 januari 2024 de Wet Regulering Middenhuur ingevoerd. Hiermee verwacht het kabinet dat ruim 90% van de huurwoningen onder de € 1.000 per maand verhuurd zullen worden, aanzienlijk minder dan waarvoor woningen nu verhuurd worden. Dit brengt negatieve effecten met zich mee voor veel (particuliere) beleggers; het verhuren van de woning levert hierdoor weinig tot geen rendement meer op.

Lees meer
22-03-2023

Wij kijken terug op een succesvolle Second Home Beurs!

Afgelopen weekend was het zover: ons team was sterk vertegenwoordigd tijdens de Second Home Beurs in Utrecht. We hebben vele geïnteresseerden op onze stand ontvangen en te woord gestaan over een waardevaste investering bij Dormio. Daarnaast waren onze financiële partners aanwezig om beursbezoekers te voorzien van financieel advies. Wij kijken terug op een succesvol weekend!

Lees meer
16-03-2023

Grote renovatie aan de boulevard van Berck-sur-Mer

In de periode tot het voorjaar van 2025 wordt de boulevard aan het strand van Berck-sur-Mer volledig gerenoveerd. De boulevard van 1,6 kilometer lang wordt in drie fases verbouwd naar een open, vergrote en gedeelde ruimte waar voetgangers en fietsers centraal zullen staan. Daarnaast worden de uitkijkposten en de verlichting vervangen, komt er meer groen op de promenade en wordt er straatmeubilair geplaatst. Het gehele project zal ruim 6 miljoen euro gaan kosten.

Lees meer
09-02-2023

Meer Nederlanders gaan op vakantie in 2023: Nederland blijft populairste bestemming

Uit representatief onderzoek van de ANWB naar de vakantieplannen van Nederlanders blijkt dat  bijna 9 op de 10 Nederlanders dit jaar van plan is om op vakantie te gaan. Daarbij is Nederland volgens het onderzoek de populairste vakantiebestemming voor Nederlanders. Ook Duitsland, Spanje en Frankrijk zijn populair.

Lees meer
13-01-2023

Dormio Group en Roompot bereiken akkoord over overname van een dertigtal vakantieparken

Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees meer
20-12-2022

Dormio groeit door op nieuwe locatie

Aan het Velperplein siert het bekende logo van Dormio Group de gevel van het nieuwe hoofdkantoor, waar de Arnhemse onderneming in de recreatiesector eerder deze maand is neergestreken. Slechts een paar honderd meter van het kantoor aan de Velperweg waar het bedrijf de afgelopen jaren gevestigd was. Met de verhuizing naar de Ir J.P. van Muijlwijkstraat 7 zet Dormio Group een volgende stap in haar groeiambitie. Het moderne en ruim opgezette nieuwe bedrijfspand omvat een ontvangstruimte voor bezoekers, kantoren, (flex)werkplekken, vergaderruimtes en een fraai dakterras.

Lees meer
14-12-2022

Dormio barst uit haar voegen

In de afgelopen 21 jaar is Dormio gegroeid tot een succesvolle en unieke organisatie binnen de recreatievastgoedsector. Al onze afdelingen op het hoofdkantoor zijn uitgebreid met meer personeel om onze klanten en gasten beter van dienst te kunnen zijn. Deze groei heeft ervoor gezorgd dat wij uit ons voormalige hoofdkantoor zijn gegroeid en daarom kunnen wij vol trots meedelen dat wij per 9 december 2022 zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand in Arnhem!

Lees meer
05-10-2022

Wij kijken terug op een succesvolle Second Home Beurs!

Afgelopen weekend was ons team aanwezig op de Second Home Beurs: dé beurs voor iedereen die zich oriënteert op investeren in een tweede huis. Met 8.487 beursbezoekers was dit de best bezochte editie van de afgelopen jaren. Wij kijken terug op een succesvol weekend in de Jaarbeurs in Utrecht waar wij vele geïnteresseerden hebben kunnen informeren en inspireren in hun zoektocht naar een vakantiewoning.

Lees meer
27-07-2022

Significante toename particuliere beleggers in recreatief vastgoed

Sinds de coronacrisis zijn vakantiewoningen in Nederland niet alleen populairder geworden, ook de uitgaven van particulieren aan vakantiehuizen zijn met 80% toegenomen. In de afgelopen twee jaar hebben beleggers ruim 1,6 miljard euro uitgegeven aan vakantiewoningen en bijhorende grond. Zo blijkt uit een uitgebreid onderzoek van het Financieele Dagblad in samenwerking met het Kadaster. Zij deden onderzoek naar de prijzen en locaties. Vooral grote vakantieparken op toeristische toplocaties zijn populair.

Lees meer
20-07-2022

Nederlandse vakantieparken erg populair

De populariteit van Nederland als vakantieland is de afgelopen jaren sterk gestegen. Onder andere door de coronacrisis hebben veel Nederlanders ons land herontdekt als een veelzijdige en heerlijke vakantiebestemming. Onder andere de huidige problemen op de luchthavens in Nederland en de hoge prijzen voor benzine en diesel zorgen ervoor dat veel Nederlands ook deze zomer kiezen voor een vakantie in Nederland.

Lees meer
13-07-2022

Onthulling bouwbord symboliseert start verkoop luxe recreatiewoningen Dormio Resort De Hondsrug

Op de locatie waar Dormio Resort De Hondsrug verrijst, werd in aanwezigheid van gedeputeerde Tjisse Stelpstra van de provincie Drenthe, wethouder Bas Luinge van de gemeente Aa en Hunze en Don van Schaik CEO van Dormio Group B.V. het bouwbord onthuld dat de start markeert van de verkoop van 70 luxe vrijstaande recreatiewoningen.

Lees meer
25-05-2022

Dormio Resort Maastricht verrijkt met kasteelcomplex Castellum en wellness

Met de oplevering van Castellum is de laatste fase van Dormio Resort Maastricht afgerond. De toevoeging van drie zeer luxe penthouses, 21 appartementen en een torenwoning maken het resort op de Dousberg compleet.

Lees meer
25-05-2022

Vakantiewoningen Dormio Resort Nieuwvliet-Bad volledig uitverkocht!

De laatste woning van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is afgelopen week verkocht. Dit nieuwe resort in Zeeland, bestaande uit 124 vakantiewoningen en diverse hoogwaardige faciliteiten, is nu volledig uitverkocht. Dat is prachtig nieuws voor alle eigenaren en een hele mooie opsteker voor het verkoopteam!

Lees meer
11-05-2022

Kom op 20, 21 of 22 mei proefslapen in uw potentiële vakantiewoning aan de Franse Opaalkust

Het glooiende duinlandschap en de uitgestrekte natuur vormen het decor van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Het resort biedt een breed aanbod met verschillende vrijstaande strandwoningen en luxe strandappartementen en diverse hoogwaardige faciliteiten.

Lees meer
11-05-2022

Watersport stijgt in populariteit onder Nederlanders

De watersport heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld onder Nederlanders. Uit een onderzoek van NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen) en Waterrecreatie Nederland blijkt dat in 2021 ruim 3,4 miljoen Nederlanders een vorm van watersport hebben beoefend.

Lees meer
21-04-2022

Succesvolle Dormio Infodagen en bezichtigingen tijdens Paasweekend!

Bij Dormio helpen we u graag met het maken van een goed doordachte keuze, zodat u een zorgeloze investering doet. Daarom organiseren wij regelmatig onze Dormio Infodagen om u te begeleiden bij de eerste stap naar een eigen vakantiewoning op een toeristische toplocatie in binnen- of buitenland.

Lees meer
14-04-2022

Eigenarenweekend Dormio Resort Maastricht een groot succes!

Afgelopen weekend was het groot feest op Dormio Resort Maastricht. Alle eigenaren van de nieuwe luxe appartementen van de laatste bouwfase, Kasteelcomplex Castellum, waren uitgenodigd voor het eigenarenweekend.

Lees meer
31-05-2022

Bezoek de Dormio Infodagen in Opperdoes en Assen

Heeft u ons gemist op de Second Home Beurs of wilt u op een andere, laagdrempelige manier kennismaken met onze vakantiewoningen Noord-Holland en Drenthe? Dat kan tijdens de Dormio Infodagen op 16, 18 en 23 april!

Lees meer
25-03-2022

Primeur: digitale maquettes van onze nieuwe resorts

Met trots presenteren we u de 3D maquettes van onze nieuwe resorts in Drenthe en Noord-Holland. Deze projecten zijn ingetekend op het perceel waar deze luxueuze resorts gerealiseerd gaan worden. Wij bieden we u nu graag de kans om vanuit huis de projecten, locaties en verschillende woningtypes te ontdekken.

Lees meer
24-03-2022

Terugblik op succesvolle Second Home Beurs in Utrecht

Afgelopen weekend stond de Jaarbeurs in Utrecht volledig in het teken van de zoektocht naar een vakantiehuis of tweede huis. Tijdens de Second Home Beurs werden bezoekers geïnspireerd en geïnformeerd over het kopen van een vakantiewoning in het binnen- of buitenland. Wij kijken terug op drie succesvolle beursdagen!

Lees meer
17-03-2022

Politici willen verdergaande reguleringen voor woningbeleggers

We mochten deze week weer naar de stembus. Als het ging om het aanpakken van de wooncrisis was er weinig verschil in de partijprogramma’s. Lokale politici willen meer woningen en meer inspraak op het aantal woningen dat er gebouwd moeten worden, wat voor soort woningen, de prijzen, locatie, duurzaamheid en wie ze mogen bewonen.

Lees meer
16-03-2022

Vakantiepark Klein Giethoorn Opperdoes wordt Dormio Resort Medemblik

Dormio Group transformeert Vakantiepark Klein Giethoorn in Opperdoes tot Dormio Resort Medemblik. De Arnhemse resortontwikkelaar is hiervoor een samenwerking aangegaan met grondeigenaar Rima BV. In de loop van 2022 wordt het bestaande park uitgebreid met 88 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten.

Lees meer
10-03-2022

Flinke stijging in hypotheekrente

Voor het eerst sinds september 2019 kwam in de afgelopen weken het totaalgemiddelde van de hypotheekrente boven de 2% uit. Dat betekent dat na een jarenlange daling de percentages weer stijgen. Dit is te verklaren door onder andere het herstel van de economie en hoge inflatie. Bijna alle banken en andere hypotheekverstrekkers hebben in de afgelopen periode hun hypotheekrente verhoogd.

Lees meer
04-03-2022

Primeur: landelijke introductie 2 projecten op Second Home Beurs

Op de Second Home Beurs worden onze twee nieuwste projecten op Nederlandse bodem landelijk geïntroduceerd! We zijn verheugd om te melden dat er grote interesse is in zowel de vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug als de luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Medemblik.

Lees meer
18-02-2022

Dormio Investments is aanwezig op de Second Home Beurs

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning op uw favoriete vakantiebestemming waar u niet alleen zelf van kunt genieten maar tegelijkertijd ook een aantrekkelijk rendement op haalt? Kom dan op 18, 19 of 20 maart langs op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Wij heten u graag van harte welkom!

Lees meer
27-01-2022

Welke gemeenten doen mee aan de opkoopbescherming?

De huizenprijzen blijven stijgen en dat heeft voor een deel te maken met beleggers die huizen of appartementsblokken opkopen en deze vervolgens verhuren. Om te voorkomen dat beleggers de huizenprijzen nog verder opdrijven door (te) hoge huurprijzen, gaan verschillende steden dit jaar maatregelen invoeren.

Lees meer
21-01-2022

Nederlanders boeken weer massaal vakantie

Nederlanders boeken deze maand weer massaal vakanties in januari. Het aantal geboekte vakanties is in de eerste week van januari 2022 zelfs verdrievoudigd ten opzichte van de hele maand januari in 2021! Dit blijkt uit de Zoover Vakantiemonitor waarin het zoek- en boekgedrag van miljoenen bezoekers aan review- en boekingssite Zoover is geanalyseerd.

Lees meer
06-01-2022

De resultaten en verwachtingen voor de Nederlandse recreatiebranche

Uit een benchmark update van Stratech blijkt dat een groot deel van de ondernemers uit de recreatiebranche aangeven dat 2021, ondanks alles, opnieuw een succesvol jaar is geweest. Daarbij kent 2022 een veelbelovende start en wordt ook dit jaar verwacht dat veel Nederlanders er voor zullen kiezen om dichter bij huis op vakantie te blijven gaan.

Lees meer
09-12-2021

Verdrievoudiging tweede hypotheek sinds 2017

Het aantal aanvragen voor een tweede hypotheek is sinds 2017 al meer dan verdrievoudigd, blijkt uit de cijfers van het Hypotheken Data Netwerk. Deze stijging lijkt een direct gevolg te zijn van de overspannen woningmarkt. Door de fors gestegen huizenprijzen zien mensen de waarde van hun huis snel toenemen. Dit zorgt ervoor dat het kunnen afsluiten van een tweede hypotheek ineens wél tot de mogelijkheden behoort.

Lees meer
03-12-2021

Eerste heipaal de grond in op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Vrijdag 5 november werd op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen. Deze formele handeling markeert de start van de bouw van dit luxe resort. Het project, op loopafstand van de Zeeuwse kust, wordt gerealiseerd door Dormio Group in samenwerking met ADS Groep en Sagro.

Lees meer
16-11-2021

Dormio bestaat deze week twintig jaar!

Deze week vieren wij ons 20-jarig jubileum! Ook in de toekomst zullen we met veel passie en liefde hoogwaardige projecten blijven ontwikkelen en kunnen mensen een zorgeloze investering in recreatief vastgoed bij ons doen. Bekijk in de video hoe de vlam in 2001 is ontstaan en al die jaren over de door Dormio beheerde resorts en hotels is doorgegeven.

Lees meer
12-11-2021

Grote steden willen strenger optreden tegen vastgoedbeleggers

Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam willen strenger optreden tegen beleggers die huizen opkopen om ze vervolgens te verhuren. De kaders voor de zogenaamde opkoopbescherming zullen verschillen per stad. “Woningen zijn om in te wonen en niet om aan te verdienen”, vindt Jakob Wedemeijer, de Amsterdamse wethouder voor wonen.

Lees meer
27-10-2021

Hypotheekrente stijgt na jarenlange daling

De hypotheekrentes zijn al een lange tijd extreem laag, maar de laatste paar weken lijkt dat te veranderen. Marktleider Rabobank verhoogde, net als een aantal andere hypotheekverstrekkers, de hypotheekrentes. De druk van de stijgende rentes op de kapitaalmarkten begint hiermee door te dringen op de hypotheekmarkt.

Lees meer
07-10-2021

Recreatiebranche kijkt uit naar herfstvakantie

De zomer is officieel voorbij en daarmee komt tevens een einde aan het hoogseizoen voor alle vakantieparken. Uit het Benchmark onderzoek van Stratech kan worden geconcludeerd dat de Nederlandse recreatiebranche lijkt af te stevenen op een goed jaar.

Lees meer
24-09-2021

Prinsjesdagstukken maken investeren in recreatief vastgoed extra interessant

Op Prinsjesdag heeft het Ministerie van Financiën traditiegetrouw de fiscale voorstellen voor het komend jaar bekendgemaakt. Een aantal hiervan heeft een grote impact voor investeerders en de Nederlandse vastgoedmarkt. Een duidelijk voorbeeld is de opkoopbescherming waar gemeenten vanaf 1 januari 2022 gebruik van kunnen maken.

Lees meer
21-09-2021

Succesvol Eigenarenweekend op Dormio Resort Costa Blanca

Afgelopen weekend, van 17 tot en met 19 september, was het groot feest op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Alle eigenaren van de luxe appartementen en penthouses waren uitgenodigd voor het Eigenarenweekend.

Lees meer
16-09-2021

Financieren van tweede huis met overwaarde

Het effect dat de stijgende huizenprijzen net zich meebrengen is opvallend. Doordat huizen steeds meer stijgen in waarde, komt er vanuit het eerste huis meer kapitaal vrij waar een tweede woning mee kan worden gefinancierd. Dit maakt dat het kopen van een tweede huis steeds populairder wordt. Ook spaargeld investeren in recreatief vastgoed wordt steeds populairder.

Lees meer
19-08-2021

De vakantiewoning als investeringsobject

Een vakantiewoning in Nederland is populair, zowel om te verblijven tijdens een vakantie in eigen land of als investeringsobject. Dit trekt ook de aandacht van potentiële investeerders en zorgt voor een succesvolle verkoop van nieuwe accommodaties. "Vakantiehuizen zijn een interessant beleggingsobject, zeker met deze lage rente”, zegt Cees-Jan Pen, lector van de Ondernemende Regio aan de Fontys Hogeschool, in Trouw.

Lees meer
04-08-2021

Start bouw Dormio Resort Nieuwvliet-Bad na de zomer

Na de zomervakantie start de bouw van het nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Dit project van Dormio Group bestaat uit 124 vakantiewoningen en een centrumgebouw met diverse faciliteiten. De bouw van het resort wordt gerealiseerd door ADS Groep en het Zeeuwse Sagro-groep.

Lees meer
28-07-2021

Dormio in het nieuws: Vastgoed Visie

Deze maand staat Dormio in het magazine Vastgoed Visie. CEO en oprichter Don van Schaik werd onlangs geïnterviewd over het 20-jarig bestaan van Dormio en de toenemende vraag naar recreatief vastgoed in binnen- en buitenland.

Lees meer
20-07-2021

Don van Schaik te gast bij BNR Nieuwsradio

Vandaag was CEO en oprichter Don Van Schaik te gast in het programma Zaken Doen bij BNR Nieuwsradio. Hierin sprak hij over de recreatieve vastgoedmarkt en hoe Dormio Group hierin opereert.

Lees meer
25-06-2021

Grote vraag naar vakantiewoningen leidt tot krapte

Niet alleen de reguliere woningmarkt is oververhit, ook de recreatieve woningmarkt staat steeds meer onder druk. Volgens het NVM is er vorig jaar een recordaantal vakantiewoningen verkocht. Door schaarste op de markt en de toenemende vraag naar vakantie in eigen land is het hebben van een vakantiewoning meer dan ooit in trek.

Lees meer
14-06-2021

Komst FuniFlaine definitief: handtekening geplaatst op ons resort

Op 11 juni is de officiële handtekening gezet voor de FuniFlaine. Dit is de eerste skilift die over de vallei van de Grand Massif gaat! Wij hadden de eer om burgemeesters, investeerders en journalisten op ons resort in Flaine te mogen ontvangen voor deze speciale gelegenheid.

Lees meer
23-04-2021

Trends op het gebied van investeren in recreatief vastgoed

De vraag naar een tweede huis of eigen vakantiewoning op rijafstand is ongekend. Nieuwbouwprojecten zijn razendsnel uitverkocht. Het Elsevier Weekblad schreef over de trends op het gebied van investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer
05-03-2021

Heel Nederland lijkt op zoek naar een eigen vakantiewoning

Corona heeft de vraag naar recreatiewoningen in eigen land erg populair gemaakt. De grote vraag en relatieve schaarste stuwen de prijzen op. Daarmee dienen zich dus twee grote groepen – beleggers en recreanten – tegelijk aan die op zoek zijn naar een vakantiewoning. En dat in een markt die al floreerde vóór corona, omdat de korte vakantie in eigen land de laatste jaren al aan populariteit won.

Lees meer
10-12-2020

Mijlpaal: Landal Eifeler Tor wordt Dormio Resort Eifeler Tor

Weer een mijlpaal voor Dormio: per 1 januari 2021 neemt Dormio Resorts & Hotels de verhuur over van Landal Eifeler Tor. Met trots kondigen wij aan dat we een project dat we zelf hebben ontwikkeld, Dormio Resort Eifeler Tor, mogen toevoegen aan onze verhuurportefeuille!

Lees meer
27-11-2020

Het verhaal achter Dormio

Met bijna 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van recreatief vastgoed is Dormio een grote speler in deze markt. Maar hoe zijn we begonnen? Lees hier meer over het ontstaan, de geschiedenis en de ontwikkelingen van Dormio.

Lees meer
09-06-2022

Akkoord op nieuwbouwplan aan de Zeeuwse kust

Met trots kunnen wij u mededelen dat er groen licht is gegeven voor de nieuwbouwplannen voor ons nieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad! De gemeente Sluis heeft het bestemmingsplan goedgekeurd om in Lampzinspolder het resort met maar liefst 124 vakantiewoningen te gaan bouwen. Het Dormio resort in Nieuwvliet-Bad is het laatste plan dat nog gebouwd mag worden aan de kust.

Lees meer
01-07-2020

Officiele opening van de splinternieuwe Mastervilla’s in Maastricht

Afgelopen vrijdag was het groot feest in de compleet nieuwe villawijk binnen de stadsgrenzen van Maastricht: de splinternieuwe Mastervilla’s van Dormio Resort Maastricht zijn officieel geopend.

Lees meer
10-06-2020

Vakantiewoningen op Dormio Resort Maastricht volledig uitverkocht!

In Maastricht is het groot feest: de állerlaatste woning van Dormio Resort Maastricht is verkocht. Dit laatste object, de Torenwoning van Dormio Castellum, is gekocht door een bekende relatie van Dormio. Hiermee is het resort volledig uitverkocht.

Lees meer
09-06-2020

Dormio is eigenaar geworden van resorts in de Franse Alpen

We zijn erg verheugd om u te kunnen melden dat wij sinds vorige week eigenaar zijn geworden van onze Dormio Resorts in Flaine en Vallorcine.

Lees meer
17-03-2020

Nieuw: Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Maak nu kennis met het nieuwste resort van Dormio! Op loopafstand van de prachtige Zeeuwse stranden wordt Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Droomt u al van een tweede huis aan de Noordzeekust?

Lees meer
15-01-2020

Dormio Resort Maastricht: eerste Nederlandse resort met sterrenrestaurant!

Het nieuws dat Rantrée een Michelin-ster heeft ontvangen, betekent eveneens dat Dormio Resort Maastricht het eerste Nederlandse vakantieresort is met een sterrenrestaurant. Uiteraard zijn we daar meer dan trots op!

Lees meer