AFM AFM

De regio Alicante is in 2024 dé bestemming voor een rendabele investering in recreatief vastgoed!

14-02-2024

Dat de Costa Blanca één van de populairste vakantiebestemmingen is voor een grote groep toeristen uit heel Europa is geen nieuws meer. Dat dit voor eigenaren van een vakantiewoning een interessant rendement oplevert is vele Europeanen ook niet ontgaan; in het afgelopen jaar is de verkoop van luxe vastgoed in Alicante met maar liefst 55% gestegen!

Wij hebben de redenen waarom u in 2024 nog zou moeten profiteren van een vakantiewoning in de regio Alicante voor u op een rijtje gezet:

  • De (vierkante meter) prijzen van luxe vastgoed in de regio Alicante zijn nog relatief laag. Zeker in vergelijking met andere Spaanse bestemmingen zoals Malaga en de Balearen staan de vakantiewoningen hier nog te koop voor een aantrekkelijke prijs.
  • Een woning aan de Middellandse Zee biedt u een spectaculair uitzicht. Iets wat nooit zal vervelen, zowel voor huiseigenaren als vakantiegangers Aan de Costa Blanca zijn de wetten rondom bouwen aan de kustlijn echter wel flink aangescherpt in de afgelopen jaren. Een strandappartement met een panoramisch zeezicht en direct aan het strand zoals op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa zal nu bijvoorbeeld niet meer gebouwd mogen worden. Dit resort biedt u dus een unieke kans met een nog spectaculairder uitzicht!
  • Elk jaar, het hele jaar door, bezoekt een grote groep Europese toeristen de omgeving van Alicante. Door het aangename en schone klimaat, goede bereikbaarheid en veelzijdigheid heeft de Costa Blanca veel te bieden. Dit levert u, als eigenaar van een vakantiewoning die voor u verhuurd wordt, een aantrekkelijk rendement op.

Een vakantiehuis aan de Costa Blanca levert u daarnaast meer op dan een fijne vakantiebestemming. Als u een vakantiehuis of strandappartement koopt bij Dormio Investments wordt uw accommodatie professioneel voor u verhuurd en beheerd. U heeft dus geen enkel omkijken naar uw investering. Daarnaast bieden onze resorts aan de Spaanse kust u uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden. Zo mag u van uw vakantieappartement op Dormio Residence Costa Blanca mag u onbeperkt gebruik maken van uw vakantiewoning vanwege de residentiële bestemming op het project. En op Dormio Resort Costa Blanca mag u maar liefst 4 maanden per jaar gebruik maken van uw appartement.

Onze verkoopadviseur informeert u met plezier over de mogelijkheid om te investeren aan de Costa Blanca. Ook bieden we u de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om te verblijven in de populaire regio Alicante tijdens een bezichtigingsreis. Neem contact op met onze verkoopadviseur!

Lees alle nieuwsberichten