AFM AFM
Genieten vanaf uw eigen appartement,
direct aan het strand

Genieten vanaf uw eigen appartement,
direct aan het strand

Maak kennis met Dormio Resort Costa Blanca


  • 126 luxe appartementen direct aan het strand
  • Zeer ruime, gemeubileerde (dak)terrassen
  • All-season bestemming met het hele jaar heerlijke temperaturen

Zelden zult u in Spanje een appartement zo dicht bij het strand en de zee vinden! In de regio Alicante, direct aan de Middellandse Zee in Spanje, vindt u het spraakmakende Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit viersterren-superior-resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en zeer hoogwaardige faciliteiten. Op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa komen het ontspannende strandleven en luxe samen onder de Spaanse zon. Uw eigen appartement op dit schitterende strandresort biedt u niet alleen zorgeloos vakantieplezier maar ook de zekerheid van aantrekkelijke huurinkomsten.

Vraag de brochure aan
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
video still

Luxe 4- en 6-persoonsappartementen aan de Spaanse kust

Heerlijk onthaasten aan de Spaanse kust in de buurt van Alicante? Bij Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa kan het! Het resort bestaat uit 126 luxe appartementen met ruime (dak)terrassen en uitzicht op de Middellandse zee tot aan Benidorm, geschikt voor 4 tot 6 personen. Beleggen in één of meerdere appartementen op Dormio Resort Costa Blanca is een goed doordachte investering door de aantrekkelijke huurinkomsten.

Lees meer over het resort

Onze appartementen

Investeer nu in een appartement aan de Costa Blanca

Bekijk alle appartementen
Waarom investeren op Dormio Resort Costa Blanca?

Waarom investeren op Dormio Resort Costa Blanca?

Adrie, eigenaar van een appartement op Dormio Resort Costa Blanca

“De faciliteiten op het resort zijn erg goed, voornamelijk het ontbijt op het terras van Nuzza in de ochtendzon spreekt ons aan. Ook de ligging direct aan het strand en op loopafstand van het treintje langs de kust is fantastisch!”

Lees meer testimonials

Ga mee met onze bezichtigingsreis

Geïnteresseerd in een appartement aan de prachtige kust van de Costa Blanca? En wilt u uw potentiële vakantiewoning in het echt bezichtigen? Dat kan! Tijdens onze bezichtigingsreis kunt u kennismaken met de luxe appartementen, uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Zo kunt u het resort zelf ervaren en beleven!

Wilt u mee op bezichtigingsreis? Wij nodigen u graag uit om te komen proefslapen op dit prachtige resort.

Meer over de bezichtigingsreis
Het gehele jaar door..
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer