AFM AFM
Bezichtigingsreis

Bezichtigingsreis naar El Campello


Wilt u uw potentiële strandappartement op ons viersterren-superior-resort zelf ervaren, genieten van een lunch aan het strand met lokale tapas en heerlijke massage in onze wellness? Meld u aan voor een bezichtigingsreis. Tijdens onze bezichtigingsreis kunt u kennismaken met de luxe appartementen, uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving van Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa.

Komt de geplande bezichtigingsreis niet uit? Onze verkoopadviseur plant graag een ander moment met u in! Na aanmelding neemt onze verkoopadviseur contact met u op om een geschikt moment te plannen.

Meld u aan
Wij verzorgen uw bezichtigingsreis!

Wij verzorgen uw bezichtigingsreis!

Tijdens uw 2- of 3-daagse bezichtigingreis naar Dormio Resort Costa Blanca is alles voor u geregeld, u hoeft alleen uw koffers te pakken! Bij aankomst op het vliegveld in Spanje wordt u opgehaald door onze verkoopadviseur en zal hij u begeleiden naar uw potentiële appartement. Tijdens de rondleiding over het resort kunt u uitgebreid kennis maken met de faciliteiten en kunt u met al uw vragen terecht bij de verkoopadviseur. Vervolgens neemt onze verkoopadviseur u met plezier mee naar de leukste plekken van de Costa Blanca: de perfecte manier om kennis te maken met de omgeving! Sluit de dag af met een heerlijk diner in één van de talloze authentieke tapasbars in het historische centrum van Alicante! Tot slot wordt u aan het einde van de bezichtigingsreis ook afgezet op het vliegveld.

Kom nu proefslapen aan de Spaanse kust

Gaat u mee op volledig verzorgde bezichtigingsreis naar Dormio Resort Costa Blanca? Een bezichtigingsreis is de uitgelezen kans om sfeer te proeven in Spanje, het resort te ontdekken en uw toekomstige vakantieappartement te beleven. In welk luxe 4- of 6-persoons appartement komt u proefslapen?

Meld u hier aan
Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa bezichtigen?

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa bezichtigen?

  • 126 luxe appartementen met royale (dak)terrassen
  • Direct aan het strand van de Middellandse Zee
  • Onbelemmerd zeezicht tot aan Benidorm
  • 20 minuten van het vliegveld van Alicante
  • Uitgebreid aanbod faciliteiten op het resort
  • Direct en aantrekkelijk rendement uit de verhuur via Dormio Resorts & Hotels
Wat vinden anderen van Dormio Resort Costa Blanca?

Wat vinden anderen van Dormio Resort Costa Blanca?

Irene, eigenaar appartement op Dormio Resort Costa Blanca

“Bij mijn besluit tot de aankoop van een vakantiewoning heeft de professionaliteit en ervaring van Dormio meegewogen. Tijdens een bezichtigingsreis heb ik kennisgemaakt met Dormio en dat gaf veel vertrouwen. Ik heb gekozen voor Dormio Resort Costa Blanca omdat het zich temidden van de lokale bevolking bevindt met een gezellig Spaans familiestrand en aantrekkelijke restaurantjes. De bezichtigingsreis was informatief en goed verzorgd. Er was veel ruimte om vragen te stellen en om de appartementen meerdere malen te bekijken. We kregen als koper alle ruimte om de juiste beslissing te nemen!”