AFM AFM
Alle Dormio woningen
woningen gevonden
Prijs
Aantal personen

Zorgeloos investeren

Op zoek naar een strandappartement direct aan de Middellandse Zee? Dan is Dormio Resort Costa Blanca mogelijk iets voor u.

Dormio Investments vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed en is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen in het luxe segment. Al onze resort bevinden zicht op toeristische toplocaties die het gehele jaar populair zijn bij een breed publiek. Dormio staat voor onbezorgd leven, wij staan garant voor volledige ontzorging waardoor u geen omkijken heeft naar uw investering en volop kunt genieten van uw vakantiewoning en het aantrekkelijke rendement.

U zult zelden een appartement vinden dat zo dicht bij het strand en de zee ligt! Direct aan de Spaanse kust vindt u het viersterren-superior-resort Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Dit resort bestaat uit 126 luxe 4- en 6-persoonsappartementen met ruime terrassen en uitgebreide faciliteiten zoals een wellness, twee zwembaden en een restaurant met zicht op zee. De Costa Blanca is het gehele jaar door populair voor een breed publiek, dit levert u een mooi rendement op uit de verhuur. Uiteraard kunt u zelf ook uitgebreid gebruik maken van uw investering aan de Spaanse kust.