AFM AFM
Verhuur en beheer

Aankoop, verhuur en beheer van uw appartement


  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • ­Direct rendement via verhuurinkomsten

Ook u kunt de trotse eigenaar worden van een eigen strandappartement op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa. Hiermee kunt u zelf profiteren van uw tastbare bezit en doet u daarnaast een waardevaste investering. Door uw vakantiewoning te verhuren ontvangt u ook een interessant rendement op uw investering. Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en onderhouden door Dormio Resorts & Hotels. Zo doet u echt een zorgeloze investering!

Bekijk ons aanbod

Begeleiding bij de aankoop

Bij de aankoop van uw appartement in Spanje begeleiden wij u in de door u gewenste taal: Nederlands of Engels. Wij regelen de hele overdracht, van A tot Z, voor u zodat u letterlijk een zorgeloze investering doet. Wilt u daarnaast begeleid worden met uw hypotheekaanvraag? Wij werken al jarenlang samen met een onafhankelijke partner; Soeverein IFS. Deze intermediair op hypotheekgebied voor recreatief vastgoed heeft decennia aan ervaring.

Neem vrijblijvend contact op
Fiscale ondersteuning en advies

Fiscale ondersteuning en advies

Ook op fiscaal gebied zorgen wij voor de door u gewenste begeleiding, en brengen wij u in contact met een fiscalist. Deze begeleidt u vanaf de aankoop bij de jaarlijkse belastingaangifte en het terugkrijgen van de btw.

Waarom investeren in een woning van Dormio Investments?

Waarom investeren in een woning van Dormio Investments?

Rik, koper meerdere appartementen

“Zon, zee, zorgeloos. Direct aan zee, mooier kan niet! Mijn jarenlange ervaring met Dormio heeft mij doen besluiten om ook met meerdere appartementen te investeren in Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa.”

Verhuur van uw appartement

Verhuur van uw appartement

Als eigenaar van een appartement op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa kunt u heerlijk genieten van uw appartement of deze (gedeeltelijk) laten verhuren. Uw vakantiewoning zal professioneel worden verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Door samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale touroperators en de inzet van eigen middelen, weten zij passende huurders voor uw vakantiewoning te vinden.

Onderhoud en beheer

Onderhoud en beheer

Het beheer van uw vakantieappartement en het resort wordt u eveneens volledig uit handen genomen door Dormio Resorts & Hotels. Zij zorgen onder andere voor de bemanning van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met vragen. Ook zorgen zij ervoor dat alles is geregeld wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw vakantiewoning. Aan de levering van deze diensten draagt elke eigenaar bij door middel van een jaarlijkse beheervergoeding. Op deze manier heeft u werkelijk geen enkel omkijken naar uw tastbare bezit tijdens uw afwezigheid en hoeft u alleen maar te genieten van uw investering!

Hoe werkt investeren in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Benieuwd hoe dit werkt?