AFM AFM
Exclusief genieten aan de Costa Blanca

Exclusief genieten aan de Costa Blanca

Ontdek Dormio Residence Costa Blanca


  • 16 luxe vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen
  • Geniet van het Spaanse buitenleven met minimaal 2 terrassen
  • Profiteer van ongelimiteerde gebruiksmogelijkheden

Op loopafstand van Cala Lanuza realiseren wij een uniek boutique project met luxe vakantiewoningen. Dormio Residence Costa Blanca bestaat uit 16 residences, geschikt voor 4 tot 6 personen. Een groot deel van de woningen beschikt over één of twee extra ruimtes en elke woning heeft minimaal twee ruime en zonnige terrassen. U kunt zowel de extra ruimtes als uw terrassen geheel naar uw eigen stijl en wensen inrichten. Uniek aan deze residences is dat ze een residentiële bestemming hebben, u mag hier dus het hele jaar wonen!

Neem contact met ons op
Maatwerk in een unieke setting

Maatwerk in een unieke setting

Als eigenaar van één van de Residences bieden we u de unieke kans om uw woning geheel eigen te maken! Een groot deel van de woningen beschikt over één of zelfs twee extra ruimtes. Deze ruimte(s) kunt u helemaal naar uw eigen wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een privé bioscoop, bar of een wellness ruimte. We denken graag met u mee over de mogelijkheden! Daarnaast heeft elke residence minimaal 2 terrassen, met totale terrasoppervlaktes variërend van 50 m2 tot maar liefst 230 m2. Ook deze kunt u zelf inrichten met bijvoorbeeld een buitenkeuken, bubbelbad of in sommige gevallen zelfs een zwembad. Daarnaast is het mogelijk om een zogenaamde hoogtekamer te creëren, waarbij u de luchtdruk in de kamer kunt verlagen. Dit is interessant voor topsporters.

Hoogwaardige faciliteiten

Hoogwaardige faciliteiten

Het complex wordt verrijkt met een royaal zwembad, een omheind speelveld waar u onder andere kunt voetballen en basketballen en een jeu de boules baan. Als woningeigenaar van een van de residences kunt u daarnaast ook gebruik maken van een groot deel van de faciliteiten van het naastgelegen Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa zoals de horecagelegenheden Nuzza Beach & Terrace Restaurant en Paqui’s Tapas Bar & Deli, waar tevens een minimarkt zit voor de dagelijkse boodschappen, de spa en de Mio Kids Club.

Onbeperkt eigen gebruik

Uniek bij Dormio Residence Costa Blanca is dat u onbeperkt gebruik mag maken van uw luxe vakantiewoning! Het project heeft namelijk een residentiële bestemming wat betekent dat permanente bewoning ook is toegestaan. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren. Uw residence zal dan professioneel verhuurd en beheerd worden door Dormio Resorts & Hotels. Dit maakt uw tweede (t)huis niet alleen een aankoop om zelf uitgebreid van te genieten, maar ook een rendabele investering.

Neem nu contact met ons op
Geniet van de veelzijdige omgeving

Geniet van de veelzijdige omgeving

Dormio Residence Costa Blanca is gelegen aan de Costa Blanca. Met het zandstrand van Cala Lanuza op loopafstand kunt u hier uitstekend terecht voor een heerlijke strandvakantie. Maar deze veelzijdige omgeving heeft veel meer te bieden. Denk aan pittoreske dorpjes en bruisende steden zoals Altea, Alicante, Benidorm en Calpe. Of bezoek één van de vele kastelen, musea of themaparken in de omgeving. Kortom: er is meer dan genoeg te zien en te beleven in de prachtige omgeving van Dormio Residence Costa Blanca, voor zowel jong als oud!