AFM AFM
Onze woningen

16 exclusieve luxe vakantiewoningen


Ziet u zichzelf al zitten, genietend van de Spaanse zon, op één van uw terrassen? Maak snel kennis met de luxe residences van Dormio Residence Costa Blanca. Aan de bruisende Costa Blanca realiseren wij een nieuw complex met 16 exclusieve vakantiewoningen, op loopafstand van het strand en de Middellandse Zee. De vakantiewoningen zijn ruim opgezet, hebben een moderne inrichting en beschikken over minimaal twee terrassen. Daarnaast kunt u als eigenaar van één van de residences het gehele jaar gebruik maken van uw woning! Het project heeft namelijk een residentiële bestemming, wat betekent dat u uw residence permanent mag bewonen. Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op
Residence Campana

Residence Campana

De 4-persoons Residence Campana is een luxe geschakelde woning geschikt met een woonoppervlakte van 97 m2. U komt binnen op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de woonkamer met zit- en eethoek, de open keuken met moderne apparatuur en een separaat toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim gemeubileerde tuin. Op de benedenverdieping vindt u 2 slaapkamers met badkamer en-suite voorzien van een douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een terras. Op de tweede verdieping ligt het riante dakterras met pergola waar u kunt genieten van elke zonnestraal. Verder beschikt Residence Campana over airconditioning en één privé parkeerplaats. Residences Campana liggen op kavelnummers 1 tot en met 3.

Residence Bernia

Residence Bernia

Residence Bernia is een ruime geschakelde woning geschikt voor 4 personen met een gebruiksoppervlakte van 97 m2. Afhankelijk van de ligging van de woning is de entree van de woning op de tweede verdieping, bij het dakterras, of op de eerste verdieping. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer met zit- en eethoek en de open keuken met moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de royale tuin. Verder vindt u op deze verdieping een separaat toilet. Op de eerste verdieping beschikt u over 2 slaapkamers met beide een badkamer en-suite met een douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping ligt het royale dakterras. De woningen 6 tot en met 10 van Residences Bernia beschikken daarnaast over minimaal één extra ruimte. Deze ruimte(s) kunt u geheel naar eigen wens invullen. Residences Bernia zijn gelegen op kavelnummers 4 tot en met 10.

Residence Aitana

Residence Aitana

Residence Aitana is een luxe twee-onder-een-kapwoning voor 6 personen. Deze vakantiewoning heeft een gebruiksoppervlakte van 99 m2. Op de begane grond vindt u de ruime woonkamer met zit- en eethoek en aangrenzend de open keuken. Tevens is hier de eerste slaapkamer met badkamer en-suite gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet. Vanuit zowel de woonkamer als de eerste slaapkamer heeft u toegang tot de royale tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en één badkamer met een ligbad met douche, wastafel en toilet. Vanuit beide slaapkamers heeft u toegang tot het balkon. Op de tweede verdieping ligt het riante dakterras met pergola waar u optimaal geniet van het Spaanse buitenleven.