AFM AFM

Dormio bestaat deze week twintig jaar!

16-11-2021

Deze week vieren wij ons 20-jarig jubileum! Ook in de toekomst zullen we met veel passie en liefde hoogwaardige projecten blijven ontwikkelen en kunnen mensen een zorgeloze investering in recreatief vastgoed bij ons doen. Bekijk in de video hoe de vlam in 2001 is ontstaan en al die jaren over de door Dormio beheerde resorts en hotels is doorgegeven.

Uw vertrouwde partner sinds 2001
Dormio Leisure Development heeft in de afgelopen 20 jaar maar liefst twintig prachtige projecten ontwikkeld op absolute toplocaties. De verkooptak Dormio Investments heeft hiervan twaalf projecten onder haar hoede genomen en succesvol verkocht aan (particuliere) investeerders. Op het moment worden er tien resorts en hotels op professionele wijze succesvol verhuurd, beheerd en geëxploiteerd door Dormio Resorts & Hotels.

Twintig jaar Dormio: de belangrijkste mijlpalen en toekomstplannen
Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Dormio, hebben wij CEO en oprichter Don van Schaik gevraagd over de mijlpalen én de toekomstverwachtingen voor zijn groeiende bedrijf. Sinds de oprichting is er veel veranderd en is Dormio een unieke speler op de recreatievastgoedmarkt geworden. “We staan nog maar aan het begin. Ik ben ervan overtuigd dat het nog heel mooi gaat worden voor Dormio”, aldus Van Schaik.

Lees het hele interview

Lees alle nieuwsberichten