AFM AFM

Mijlpaal: Landal Eifeler Tor wordt Dormio Resort Eifeler Tor

10-12-2020

Weer een mijlpaal voor Dormio: per 1 januari 2021 neemt Dormio Resorts & Hotels de verhuur over van Landal Eifeler Tor. Met trots kondigen wij aan dat we een project dat we zelf hebben ontwikkeld, Dormio Resort Eifeler Tor, mogen toevoegen aan onze verhuurportefeuille!

Dormio is geen onbekende op dit populaire vakantieresort in de Duitse Eifel. Dormio Leisure Development, onze ontwikkeltak, is initiatiefnemer en opdrachtgever van het project. Zo zijn we vanaf het begin al bij het resort betrokken: van een stuk grond op een unieke locatie aan de Rursee tot en met de bouw van het park. Daarnaast heeft Dormio Resorts & Hotels het resort de afgelopen jaren al succesvol beheerd en geëxploiteerd. Vanaf 2021 komt hier de verhuur van de vakantiewoningen en appartementen dus ook bij! Zo worden ook de belangen van de eigenaren van de vakantiewoningen behartigd. Dormio is daardoor vanaf de verkoop tot de verhuur en het beheer betrokken bij dit project in Heimbach!

Optimalisatie van het project
Nu we het resort vanaf 2021 een Dormio resort mogen noemen, hebben we grootse plannen om het project verder te verfraaien en optimaliseren. Hiermee willen we nog meer gasten aanspreken en verwachten we daarom een (nog) hogere bezettingsgraad te realiseren. Zo wordt er begin 2021 een binnenspeeltuin gebouwd en wordt er in het voorjaar een kookstudio geopend. Hier leren gasten de kneepjes van het vak van een chefkok en u kunt hier samen met uw gezelschap heerlijk dineren. Ook zijn we druk bezig met de uitbereiding van de outdoor kinderspeelplaats.

We zijn blij dat we dit zelf ontwikkelde project nu ook met onze eigen visie mogen verhuren. Deze al season-bestemming is het achtste resort in het Europese portfolio van Dormio Resorts & Hotels dat in eigen beheer wordt verhuurd. Raymond Hoevenaar, Directeur Verhuur Dormio Resorts & Hotels:

“Wij onderscheiden ons met een zeer gerichte klantenbenadering. We zoeken de (lokale) klant bij de bestemming en werken met specifieke touroperators en distributeurs voor elke afzonderlijke bestemming. Landal GreenParks is en blijft daarbij één van de belangrijke partners.”

Scherpe propositie huurder en eigenaar
Bij de aanbesteding voor de nieuwe contractperiode van Dormio Resort Eifeler Tor koos de Vereniging van Eigenaren (VvE) overtuigend voor Dormio Resorts & Hotels. Dit deden zij vanwege de scherpe propositie van Dormio, zoals de voorwaarden voor de eigenaren, het serviceniveau voor huurders en een gerichte marketingstrategie voor de verhuur. Natuurlijk zijn wij hier enorm trots op en daarom willen wij hen dan ook bedanken voor hun steun en vertrouwen in Dormio.

Als directe verhuurder verwacht Dormio met een strategische marketingaanpak een breed publiek te trekken en het vakantieverhuurseizoen te kunnen verlengen. Huiseigenaren wordt hiermee tevens een aantrekkelijk rendement in het vooruitzicht gesteld.

Wij kijken ernaar uit om u als eigenaar of als gast te mogen verwelkomen op Dormio Resort Eifeler Tor!

Lees alle nieuwsberichten