AFM AFM
Heerlijk onthaasten in uw eigen vakantiewoning
direct naast Nationaal Park Eifel

Heerlijk onthaasten in uw eigen vakantiewoning
direct naast Nationaal Park Eifel

Uw eigen vakantiewoning in de Duitse Eifel?


  • 169 vakantievilla’s en appartementen
  • Unieke ligging naast Nationaal park Eifel
  • Aantrekkelijk rendement via verhuurinkomsten

In het glooiende landschap direct naast Nationaal Park Eifel bevindt zich het stadje Heimbach. Hier vindt u de 169 prachtige vakantievilla’s en -appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor. Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht ademt u op dit resort de authentieke sfeer van de Eifel en kunt u heerlijk onthaasten in een natuurrijke omgeving. Vanaf uw vakantiewoning geniet u van een prachtig uitzicht op het dal en de slingerende rivier de Rur. De Eifel is een geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders, Belgen en Duitsers, zowel voor korte als voor lange vakanties. Dit maakt deze regio een uitstekende locatie voor een waardevaste investering in hoogwaardig recreatief vastgoed!

Bekijk het aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren

Sfeervolle vakantievilla’s en -appartementen

De zeer ruime vakantievilla’s zijn geschikt voor 6 tot 12 personen en bevinden zich in het groen op een flauwe helling. Zij zijn zodanig ten opzichte van elkaar gepositioneerd dat ze zo veel mogelijk uitzicht en privacy bieden. De vakantieappartementen zijn beschikbaar voor 4 tot 10 personen en bevinden zich aan de gezellige promenade met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes.

Wilt u het resort bezichtigen?

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning in de Eifel

Bekijk alle woningen
Waarom investeren op Dormio Resort Eifeler Tor?

Waarom investeren op Dormio Resort Eifeler Tor?

  • Gelegen in toeristische groeiregio nummer 1
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Nauwelijks concurrentie
  • Een grote en brede doelgroep
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Vastgoed in Duitsland met hoog rendement
  • Zorgeloze investering

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Harrie, eigenaar van een appartement op Dormio Resort Eifeler Tor

“Wij hebben een 6-persoons appartement gekocht op Dormio Resort Eifeler Tor. De uitstraling, degelijke Duitse bouw en de prachtige ligging op een helling sprak ons aan. Het aankoopproces is erg soepel verlopen en wij zijn deskundig begeleid door Dormio.”

Lees meer testimonials

Professionele verhuur en zorgeloos beheer

Uw vakantiewoning wordt tijdens uw afwezigheid op professionele wijze verhuurd en beheerd door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Wij zorgen dat alles is geregeld voor wanneer u zelf op vakantie gaat en u geen omkijken heeft naar uw tastbare bezit. Zo doet u echt een zorgeloze investering!

Meer over verhuur en beheer

Hoogwaardige vakantiewoning in de Duitse Eifel

De Duitse Eifel is één van de meest populaire vakantiestreken van Duitsland. Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht geniet u van een prachtige omgeving en pittoreske dorpjes.

Hoogwaardige vakantiewoning in de Duitse Eifel

Hoe werkt investeren in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. U kunt dan zelf gebruik maken van uw tastbare bezit en deze laten verhuren aan toeristen. Benieuwd hoe dit werkt?