AFM AFM
Over het resort

Hoogwaardige villa’s en appartementen op Dormio Resort Eifeler Tor


Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Duitsland? Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht vindt u de 169 sfeervolle vakantievilla’s en -appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor. De vakantiewoningen zijn voorzien van een nieuw, modern en sfeervol interieur en bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Door de complete uitrusting kunt u direct genieten van uw tastbare bezit en straalt het resort in de Duitse Eifel uniformiteit uit. De hoogwaardige bouwkwaliteit en ligging op een absolute toplocatie zorgen ervoor dat u een waardevaste investering doet in recreatief vastgoed!

Bekijk het volledige aanbod
Veelzijdig genieten in de Duitse Eifel

Veelzijdig genieten in de Duitse Eifel

Dormio Resort Eifeler Tor is een plek voor recreatie en ontspanning. Dit moderne dorp met rustieke uitstraling is uitgerust met een aantal luxe faciliteiten. Op de grote promenade vindt u diverse speelmogelijkheden, een binnen- en buitenzwembad en een supermarkt. Voor het culinaire aanbod kunt u ook op de promenade terecht: in Casa Ruscello kunt u genieten van de Italiaanse keuken. In het Heimbacher Brauhaus worden verschillende Duitse specialiteiten geserveerd en kunt u genieten van Heimbacher pils, wat speciaal voor ons gebrouwen wordt. Daarnaast bevindt zich aan de promenade een snackbar met Duitse en Nederlandse snacks. Gastvriendelijkheid staat op ons resort hoog in het vaandel!

Investeren in hoogwaardig vastgoed

Op Dormio Resort Eifeler Tor doet u een zorgeloze en waardevaste investering in hoogwaardig recreatief vastgoed.

Investeren in hoogwaardig vastgoed

Hoogwaardige faciliteiten

Dormio Resort Eifeler Tor biedt uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantieplezier. Laat u verwennen in één van de horecagelegenheden of proef het Heimbacher pils, een biertje dat speciaal voor het resort wordt gebrouwen! Daarnaast is er een binnen- en buitenzwembad, wellnessgedeelte, binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen. Ook is er een kookstudio waar u de kneepjes van het vak van een echte chef-kok kan leren en een Game Hall waar jong en oud elkaar uit kunnen dagen voor leuke arcadespellen!

Lees meer over de faciliteiten
Nationaal park de Eifel

Ontdek de natuurrijke omgeving

Nationaal Park Eifel is een waar paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Deze streek is zo mooi groen dat u zich in een andere wereld waant!

Lees meer over de omgeving
Zwemmen in de Rursee

Beleef vele activiteiten in de Eifel

In de omgeving van Dormio Resort Eifeler Tor is er genoeg te doen voor jong en oud. Dit maakt het een populaire vakantiebestemming onder een brede doelgroep.

Ontdek de vele activiteiten