AFM AFM
Bezichtiging

Bezichtig uw potentiële vakantiewoning in het echt


Heeft u interesse in één of meerdere vakantiewoningen op Dormio Resort Eifeler Tor en wilt u de accommodatie(s) graag in het echt bezichtigen? Dat kan! Onze verkoopadviseur ontmoet u graag op locatie zodat u kennis kunt maken met uw potentiële vakantievilla of -appartement, het resort, de uitgebreide faciliteiten en de prachtige natuurrijke omgeving. Hierbij is het ook mogelijk om te overnachten op het resort en te proefslapen in de gewenste vakantiewoning. Zo maakt u een goed doordachte keuze bij uw investering in hoogwaardig recreatief vastgoed!

Informeer naar de mogelijkheden
Waarom bezichtigen?

Waarom bezichtigen?

Onze bezichtigingen zijn geschikt voor mensen die zich in de oriëntatiefase bevinden en voor mensen die de knoop reeds hebben doorgehakt maar hun potentiële investeringsobject nog willen bezichtigen. Wij bespreken graag vooraf uw wensen zodat u uw potentiële vakantiewoning, het resort en de omgeving gericht kunt bezichtigen. Zo kijken wij samen met u naar uw voorkeur voor het woningtype, hoe dit past binnen uw budget en of u voornamelijk een vakantiewoning wilt voor eigen gebruik, als belegging of een combinatie hiervan.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer