AFM AFM

Komst FuniFlaine definitief: handtekening geplaatst op ons resort

14-06-2021

Op 11 juni is de officiële handtekening gezet voor de FuniFlaine. Dit is de eerste skilift die over de vallei van de Grand Massif gaat! Wij hadden de eer om burgemeesters, investeerders en journalisten op ons resort in Flaine te mogen ontvangen voor deze speciale gelegenheid.

Deze skilift zal namelijk direct naast Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif worden gerealiseerd! Met de komst van de FuniFlaine wordt ons resort ski-in, ski-out. Onze Resort Manager en Directeur Verhuur waren ook bij deze plechtigheid aanwezig. Bekijk hier de video van deze bijzondere dag!Over Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif
Op 1.850 meter hoogte met het mooiste uizicht over Flaine vindt u de ruime en luxueuze appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Het gebruik van veel licht hout in de woningen geeft zowel binnen als buiten een warme aanblik. Flaine is de ultieme locatie voor wintersportliefhebbers, maar ook in de zomer staan de Franse Alpen garant voor zon, natuur en avontuur. Informeer nu naar de aantrekkelijke vierkante meter prijzen en beschikbare appartementen!

Lees alle nieuwsberichten