AFM AFM
Sfeervolle appartementen en chalets op 
Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Sfeervolle appartementen en chalets op
Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Investeren op 1.850 meter hoogte


  • 56 hoogwaardige appartementen in de Franse Alpen
  • Adembenemend panorama uitzicht
  • Gerealiseerd resort met wellness

Op zoek naar uw eigen vakantieappartement in de Franse Alpen? Dan is een appartement in Flaine wellicht een interessante optie. Op 1.850 meter hoogte vindt u de ruime en sfeervolle appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. De appartementen zijn verspreid over een aantal grotere chalets. Het gebruik van veel licht hout in de woningen geeft zowel binnen als buiten een warme aanblik. Flaine is de ultieme locatie voor wintersportliefhebbers, maar ook in de zomer staan de Alpen garant voor zon, natuur en avontuur!

Bekijk het aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
video still

Sfeervolle chalets

In het sfeervolle Flaine passen de traditionele chalets precies in het plaatje van een knus winterverblijf. Op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif vindt u ruime en sfeervolle appartementen en chalets en de uitgebreide faciliteiten zoals de wellness en het restaurant. De comfortabele en moderne appartementen bieden een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergen. Ze zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Hier voelt iedereen zich meteen thuis.

De chalets bezichtigen?

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning in de Franse Alpen

Bekijk alle woningen

Veelzijdige omgeving

De bergachtige omgeving van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif is zowel in de winter als in de zomer een schitterend gezicht. Waar de bergen in de winter volledig wit zijn, worden deze in de zomer bekleed door prachtige gekleurde bloemen. Daarnaast biedt de omgeving het gehele jaar een uitgebreid scala aan activiteiten.

Lees meer over de omgeving

Verhuur en beheer

Uw vakantieappartement wordt op professionele wijze verhuurd en beheerd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst en uw tastbare bezit goed wordt onderhouden zodat u er werkelijk geen omkijken naar heeft!

Lees meer over verhuur en beheer
Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Nella, eigenaar van een appartement op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

“Wij waren op zoek naar een appartement in een wintersportgebied als investering, maar waar we zelf ook met veel plezier gebruik van kunnen maken. De persoonlijke begeleiding bij Dormio sprak ons erg aan en ook de resortmanager heeft echt hart voor de zaak. Wij genieten volop van onze aankoop!”

Lees meer testimonials
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer