AFM AFM
Verhuur en beheer bij Dormio Resort Flaine

Zorgeloos investeren in de Franse Alpen


  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • ­Direct rendement uit verhuur

U kunt nu de trotse eigenaar worden van een eigen appartement of chalet op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Hiermee kunt u zelf profiteren van uw tastbare bezit en doet u daarnaast ook een goede investering. U kunt ervoor kiezen om uw appartement gedeeltelijk of volledig te verhuren. Uw vakantiewoning wordt dan professioneel verhuurd, beheerd en onderhouden door Dormio Resorts & Hotels. Zo doet u een echt zorgeloze investering!

Meld u aan voor een bezichtiging

Aankoop van uw vakantiewoning

Bij de aankoop van uw appartement of chalet wordt u volledig begeleid door Dormio. Wilt u daarnaast begeleid worden met uw hypotheekaanvraag? Ook hierin kunnen wij u helpen. Wij zullen u koppelen aan een onafhankelijke partner bij wie u terecht kunt met al uw vragen omtrent uw hypotheekaanvraag.

Lees meer over de financiering

Verhuur en beheer door Dormio

Uw vakantieappartement wordt op professionele wijze verhuurd en beheerd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor uw komst, zo liggen de handdoeken bij uw aankomst klaar en zijn de bedden opgemaakt. U kunt meteen genieten! Daarnaast wordt uw tastbare bezit goed onderhouden zodat u er werkelijk geen omkijken naar heeft! Voor het het beheer en onderhoud van de resorts betaalt u als eigenaar een jaarlijkse beheervergoeding.

Bekijk het aanbod
Extra voordeel

Extra voordeel

Als investeerder in recreatief vastgoed in Frankrijk wordt u geholpen door de Franse fiscus. Door een jaarlijkse afschrijving op uw appartement of chalet en inventaris toe te staan wordt een investering in de Franse Alpen extra aantrekkelijk. Daarnaast kunt u de hypotheekaftrek op een tweede woning hanteren.

Eigen gebruik

Eigen gebruik

Als eigenaar van een woning op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif kunt u zelf uitgebreid gebruik maken van uw tastbare bezit. De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Ons doel is dat iedereen onbezorgd kan genieten van zijn vakantiewoning. U kunt uw appartement of chalet boeken via een last-minute boeking, vanaf zeven dagen voor aankomst. Indien de accommodatie dan nog beschikbaar is, kunt u er zelf gebruik van maken en deelt u nog mee in de poolopbrengsten. Ook kunt u ervoor kiezen om een reguliere boeking te maken, dit betekent dat u die periode niet meedeelt in de verhuurinkomsten van uw pool.