AFM AFM
Alle Dormio woningen
woningen gevonden
Prijs
Aantal personen

Waardevast investeren

Wilt u investeren in een waardevast appartement met lage vierkante meter prijzen? Wij helpen u graag verder in uw zoektocht!

Dormio Investments vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed op toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Als u besluit te investeren bij Dormio Investments kunt u rekenen op volledige en deskundige tijdens de aankoop van uw vakantiewoning of -appartement. Ook na de aankoop van uw woning blijft Dormio het aanspreekpunt voor u als eigenaar. Naast de ontwikkeling, realisatie en verkoop van onze woningen zijn wij ook verantwoordelijk voor de verhuur en beheer van de resorts en accommodaties. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tastbare bezit en een aantrekkelijk rendement.

In het Franse Flaine vindt u op 1.850 meter hoogte de ruime en sfeervolle appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif. Met 266 kilometer aan pistes in het skigebied Le Grand Massif is het resort in Flaine de perfecte uitvalsbasis voor wintersportliefhebbers. Maar ook in de zomer staan de Franse Alpen garant voor zon, natuur en avontuur. Na een lange dag in de bergen kunt u op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif heerlijk ontspannen door de uitgebreide faciliteiten zoals een wellness en een restaurant waar u geniet van een heerlijk diner met panoramisch uitzicht.