AFM AFM

Wij kijken terug op een succesvolle Second Home Beurs!

22-03-2023

Afgelopen weekend was het zover: ons team was sterk vertegenwoordigd tijdens de Second Home Beurs in Utrecht. We hebben vele geïnteresseerden op onze stand ontvangen en te woord gestaan over een waardevaste investering bij Dormio. Daarnaast waren onze financiële partners aanwezig om beursbezoekers te voorzien van financieel advies. Wij kijken terug op een succesvol weekend!

Onze resorts in Nederland en Frankrijk zijn met veel enthousiasme ontvangen. Aan de hand van de maquettes hebben beursbezoekers uitgebreid kennis kunnen maken met de miniatuur versies van onze resorts en de vakantiewoningen, voor vragen konden zij terecht bij onze verkoopadviseurs en zij kunnen thuis alles rustig nalezen in de brochures. Op de beurs konden bezoekers kennis maken met de volgende resorts:

  • Dormio Resort Medemblik: 88 vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen nabij het IJsselmeer. Diverse faciliteiten zoals een fiets- en bootverhuur
  • Dormio Resort De Hondsrug: 70 ruime en vrijstaande vakantiewoningen op royale eigen kavel, midden in UNESCO Geopark de Hondsrug.
  • Dormio Resort Berck-sur-Mer: moderne vakantiewoningen en luxe appartementen aan de Franse Opaalkust. Op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht.
  • Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc: sfeervolle all-season appartementen aan de voet van de Mont Blanc. Gerealiseerd resort met hoogwaardige faciliteiten.

Uiteraard konden beursbezoekers ook kennis maken met onze overige resorts in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.

Bezoek onze evenementen
Kortom, wij kijken terug op een succesvol beursweekend! Heeft u ons tijdens de Second Home Beurs gemist? Wij bieden u graag de mogelijkheid om kennis te maken met onze resorts en projectlocaties. Tijdens de diverse evenementen vertellen onze verkoopadviseurs u met plezier alles over Dormio Investments en ons uitgebreide aanbod investeringsobjecten.

Wij zien u graag tijdens één van de volgende evenementen op onze agenda:

  • 1 en 2 april: bezichtiging in Flaine en Vallorcine
  • 10 april (tweede paasdag): Paasevent op Dormio Resort Medemblik
  • 10 april (tweede paasdag): Paasevent op Dormio Resort De Hondsrug
  • 12 tot en met 14 mei: bezichtingsweekend op Dormio Resort Berck-sur-Mer met volledig verzorgd programma.

Bekijk onze agenda voor alle aankomende evenementen of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!