AFM AFM
Resortbeeld zomer

Ga mee op bezichtigingsreis!


Wilt u uw potentiële vakantieappartement op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in het echt bezichtigen? Dat kan! Tijdens onze bezichtigingsreis kunt u kennismaken met de sfeervolle appartementen, uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving van het resort. Daarnaast kunt u overnachten op het resort en proefslapen in het appartement van uw voorkeur.

Na aanmelding neemt onze verkoopadviseur contact met u op om een geschikt moment te plannen.

Meld u hier aan

Gaat mee op bezichtiging?

Bent u geïnteresseerd in één van de sfeervolle appartementen op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc? Dan is dit uw kans. Komproefslapen en maak kennis met de uitgebreide faciliteiten en de prachtige omgeving. Informeer naar de mogelijkheden voor een bezichtiging.

Informeer naar de data

Hoe werkt een bezichtigingsreis?

Een bezichtigingsreis is de ideale manier om kennis te maken met uw potentiële vakantiewoning op locatie! Onze bezichtigingsreizen zijn geschikt voor zowel mensen die zich in de oriëntatiefase bevinden als voor mensen die de knoop reeds hebben doorgehakt maar hun potentiële investeringsobject nog willen bezichtigen. Wij zorgen ervoor dat u geheel zorgeloos met ons mee op reis kunt gaan!

Lees meer over een bezichtiging
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer