AFM AFM
Resortbeeld winter

Verhuur en beheer van uw vakantieappartement


  • Professionele verhuur
  • Zorgeloos beheer
  • Alles tot in de puntjes geregeld

Wanneer u investeert in een hoogwaardig vakantieappartement aan de voet van de Mont Blanc, wordt u volledig ontzorgd door Dormio. Onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels zorgt voor zowel de verhuur, het beheer als het onderhoud van uw tastbare bezit zodat u er geen omkijken naar heeft. Als eigenaar kunt u het hele jaar door genieten van het prachtige landschap en de grote variatie aan activiteiten die de schitterende Franse Alpen te bieden hebben. De volledige ontzorging maakt dat u direct kunt genieten van uw waardevaste investering op het all-season Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc!

Bekijk ons aanbod
Professionele verhuur

Professionele verhuur

Uw hoogwaardige vakantieappartement wordt op professionele wijze verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Zij werken samen met gerenommeerde nationale en internationale touroperators en zetten eigen middelen in. De zeer gerichte klantbenadering zorgt ervoor dat zij passende gasten vinden en een zo hoog mogelijke bezettingsgraad kunnen realiseren.

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Ook het beheer van uw vakantieappartement wordt u volledig uit handen genomen door Dormio Resorts & Hotels. Zij zorgen dat u werkelijk geen omkijken heeft naar uw tastbare bezit en alleen maar hoeft te genieten van uw waardevaste investering! Daarnaast zorgen zij dat alles tot in de puntjes is geregeld wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw vakantieappartement. Zo treft u een schoon appartement en opgemaakte bedden aan en staat de Resort Manager klaar om u te verwelkomen in Vallorcine!

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Familie Jonker uit Amsterdam

''Als je een tweede woning koopt zit je met veel vragen. Dormio heeft al onze vragen beantwoord met veel deskundigheid, dat merk je aan alles!''

Waardevaste investering

De vakantieappartementen van Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen, hanteren wij een meerjaren onderhoudsplan. Hierdoor verblijft de gast zorgeloos in de accommodatie en blijft de waarde van de vakantiewoning behouden voor de investeerder. In combinatie met de ligging op een absolute toeristische toplocatie, zorgt dit ervoor dat u een waardevaste investering doet in recreatief vastgoed.

Bekijk de appartementen
Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden

Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden

Als eigenaar van een vakantieappartement kunt u eenvoudig uw eigen verblijf boeken. Dit kan zowel telefonisch of online via het Eigenarenportaal. U kunt uw accommodatie reserveren in de door u gewenste periode of middels een last-minute boeking. Hierbij boekt u uw vakantieappartement vanaf 7 dagen van tevoren. Indien deze nog beschikbaar is, kunt u er, zonder verlies van huuropbrengsten, gebruik van maken.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer