AFM AFM
Komt u kennismaken met
Dormio Resort Berck-sur-Mer?

Komt u kennismaken met
Dormio Resort Berck-sur-Mer?

Ervaar Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Luxe ingerichte vakantiewoningen
  • Aan de prachtige Franse Opaalkust
  • Bezichtiging op aanvraag

Bent u op zoek naar een zorgeloze en waardevaste investering? Maak dan tijdens een bezichtiging kennis met Dormio Resort Berck-sur-Mer. Dit resort aan de Franse Opaalkust ligt op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht en biedt diverse ruime en moderne vakantiewoningen en -appartementen. Ervaar het resort, op loopafstand van de brede zandstranden van Berck-sur-Mer, nu zelf! Een bezichtiging is een unieke kans om Dormio Resort Berck-sur-Mer en de omgeving zelf te ontdekken. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan onze verkoopadviseurs zodat u een goed doordachte investering doet!

Meld u hier aan
video still

Genieten en verdienen

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u een divers aanbod gerealiseerde vakantiewoningen en -appartementen. Een investering in één van deze woningen levert u dus direct rendement op. In de zomer van 2023 zijn het zwembad en het restaurant opgeleverd. Op Dormio Resort Berck-sur-Mer kunt u dubbel genieten van uw investering in een vakantiewoning: u kunt zelf uitgebreid gebruik maken van uw vakantiewoning en uw tastbare bezit levert u maandelijks een aantrekkelijk rendement op doordat uw woning in uw afwezigheid professioneel verhuurd wordt door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels.

Uw vakantiewoning aan de Opaalkust

Voor moderne strandwoningen en luxe strandappartementen bent op Dormio Resort Berck-sur-Mer aan het juiste adres. De kwalitatieve en duurzame woningen staan garant voor een heerlijk strandgevoel. De vakantiewoningen, geschikt voor 4 tot 10 personen, zijn gelegen in een uitgestrekt duinlandschap. De accommodaties zijn modern ingericht en beschikken over een sfeervolle woonkamer, een keuken met luxe apparatuur en een groot overdekt terras. Hier kunt u heerlijk genieten van het Franse leven. Daarnaast beschikt elke woning over een privé parkeerplaats.

Bekijk het uitgebreide aanbod

Ontdek de veelzijdige omgeving

De Franse Opaalkust staat onder andere bekend om haar brede zandstranden, rijke historie en mondaine badplaatsen zoals Le Touquet-Paris-Plage en Boulogne-sur-Mer. Ook het stadje Berck-sur-Mer heeft een hoop te bieden. Bezoek het gezellige centrum met diverse winkeltjes, restaurantjes en de boulevard met uitzicht op de Noordzee. Wist u dat de boulevard momenteel compleet gerenoveerd wordt? Verder kunt u in de omgeving prachtig wandelen over het strand, door de duinen of langs de imposante krijtrotsen van Cap Blanc-Nez. Kortom: hier kunt u eindeloos genieten van prachtige natuur, bijzondere historie, cultuur en heerlijke gastronomie.

Meer over de omgeving

Golfen aan de Opaalkust

De omgeving van Berck-sur-Mer biedt eindeloze mogelijkheden om te genieten van een golfvakantie vanuit uw eigen vakantiewoning. De dichtstbijzijnde golfbaan vindt u op slechts 500 meter van het resort. In de wijdere regio liggen er diverse gerenommeerde golfbanen, het is dan ook niet gek dat de omgeving zo’n 140.000 golfers per jaar ontvangt. Dit biedt uitstekende verhuurmogelijkheden voor uw vakantiewoning.

Ontdek de golfbanen
Golfen aan de Opaalkust
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio is al meer dan 20 jaar uw betrouwbare partner voor een zorgeloze investering in hoogwaardig recreatief vastgoed. Wij zijn uw full-service partner bij aankoop, verhuur en beheer.

Alles over Dormio Investments
Zorgeloos investeren bij Dormio Investments

Meld u snel aan!

Wilt u zelf het resort, uw potentiële vakantiewoning en de omgeving ervaren? Meld u snel aan voor het bezichtigingsweekend.

Meld u hier aan