AFM AFM
Dormio Resort Berck-sur-Mer: van alle gemakken voorzien

Dormio Resort Berck-sur-Mer: van alle gemakken voorzien

Faciliteiten op Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Buitenzwembad met zonnebedden
  • Gezellig eten en borrelen bij het restaurant
  • Minimarkt voor de kleine boodschappen

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u in het voorjaar van 2023 alle faciliteiten voor een ontspannen vakantie. Met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten zult u hier niks te kort komen! Met al uw vragen over het resort en de omgeving kunt u terecht bij de receptie. Verder zijn alle vakantiewoningen voorzien van een privé-parkeerplaats en beschikt u op het gehele resort over gratis wifi. Kortom: hier kunt u optimaal genieten van uw vakantiewoning en een aantrekkelijk rendement uit de verhuur.

Bekijk de plattegrond
Horecavoorzieningen bij Dormio Resort Berck-sur-Mer

Horecavoorzieningen

In ons restaurant kunt u genieten van typisch Franse gerechten. Een passende wijn erbij? Wij hebben een mooi aanbod met zorgvuldig uitgekozen wijnen per gerecht. Wanneer u gezellig wilt borrelen kan dat uiteraard op ons sfeervolle terras of in het restaurant. Voor het afhalen van maaltijden kunt u gebruik maken van onze take-away service. Ook kunt u op het resort barbecues huren, deze kunt u dan bij uw woning of appartement gebruiken.

Handige minimarkt op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Handige minimarkt

Dormio Resort Berck-sur-Mer beschikt over een minimarkt. Hier kunt u terecht voor de essentiële boodschappen. Uiteraard vindt u er ‘s ochtends vers gebakken baguettes, croissants en andere heerlijke broodjes.

Buitenzwembad op Dormio Resort Berck-sur-Mer

Buitenzwembad met zonnebedden

Wilt u een dag niet naar het strand van Berck-sur-Mer? Ons prachtige buitenzwembad met terras en zonnebedden geeft u de nodige ontspanning en verkoeling. Een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Mio Kids Club

Mio Kids Club

In de zomermaanden worden er door ons Fun & Entertainment team allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. In de Mio Kids Club hoeven uw (klein)kinderen zich in de zomer niet te vervelen!

Overzicht van alle faciliteiten

Zwemmen (in ontwikkeling)
Buitenzwembad met zonnebedden

Food & drinks
Restaurant (in ontwikkeling)
Take-away (in ontwikkeling)
Barbecue verhuur

Minimarkt met bakkerij
Minimarkt voor de eerste levensbehoeften (in ontwikkeling)
Verse broodjes

Voor de kinderen
Mio Kids Club (in de zomervakantie)

Overig
E-chopper verhuur
Privé parkeerplaats
Receptie
Gratis wifi

Ervaar Dormio Resort Berck-sur-Mer

Ervaar Dormio Resort Berck-sur-Mer

Dormio Resort Berck-sur-Mer kent fraaie, onder architectuur ontworpen, strandwoningen en strandappartementen. Op een steenworp afstand van de kust en de zee. Wilt u het zelf ervaren?

Meld u aan voor een bezichtiging
Genieten van uw rendement

Genieten van uw rendement

Zelf gebruik maken van uw vakantiewoning en slim laten beheren en verhuren door Dormio Resorts & Hotels als u er niet bent. Zo kunt u zorgeloos investeren met een aantrekkelijk rendement.

Lees verder