AFM AFM
Uitgestrekte natuur en historische badplaatsen
aan de breedste Franse stranden

Uitgestrekte natuur en historische badplaatsen
aan de breedste Franse stranden

De omgeving van Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Luxe vakantiewoningen midden in de duinen
  • Nabij het mondaine Le Touquet Paris-Plage
  • Aan de Opaalkust met spectaculaire zandstranden

Dormio Resort Berck-sur-Mer is dé perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden. Berck-sur-Mer is de plek waar twee zeeën elkaar ontmoeten langs de brede stranden van de Opaalkust. Het zorgt voor een zonnig, maar niet te heet, klimaat. Hier geniet u tussen oude bossen, eindeloze stranden en gezellige badplaatsen van het Franse leven. Deze toplocatie trekt jaarlijks een brede doelgroep toeristen aan en maakt het resort dan ook populaire vakantiebestemming. Wilt u zelf de omgeving van dichtbij ervaren?

Meld u aan voor een bezichtiging
video still

De Opaalkust en haar spectaculaire stranden

Het glooiende duinlandschap en de uitgestrekte natuur vormen het decor van Dormio Resort Berck-sur-Mer. Op slechts 900 meter van het resort staat u al met uw blote voeten op het brede zandstrand van Berck-sur-Mer. Bij laagtij kunt u hier zelfs de zeehonden spotten! Aan de Franse Opaalkust vindt u kilometers fiets- en wandelplezier en jaarrond volop activiteiten.

Bekijk alle activiteiten
Gezellige boulevard langs de kust van Berck-sur-Mer

Gezellige boulevard langs de kust

Aan de gezellige boulevard van Berck-sur-Mer vindt u vele restaurants, leuke terrasjes en unieke winkeltjes. Ook vindt u direct aan de boulevard een bowlingcentrum en indoor speeltuin en een binnenzwembad. Langs de kust naar het noorden ligt de mondaine badplaats Le Touquet Paris-Plage. Een mooie wandeling door Le Touquet brengt u langs ongerepte natuur, luxe woonwijken en afgelegen stranden.

Ontdek het Franse leven

Ervaar de Franse Opaalkust en haar omgeving met een rijke historie, prachtige natuur en gezellige stadjes.

Ontdek het Franse leven
De haven van Boulogne-sur-Mer

Grootste vissershaven van Frankrijk: Boulogne-sur-Mer

Ten noorden van Berck-sur-Mer ligt Boulogne-sur-Mer, de eerste grote vissershaven van heel Frankrijk. In de gezellige oude stad vindt u uitstekende visrestaurants. De plaats Boulogne-sur-Mer is ook het begin van het regionale natuurpark Caps et Marais d’Opale. In dat park liggen de plaatsen Wimereux, Audresselles en Ambleteuse en het mooie Wissant. Authentieke vissersdorpjes met historische stadscentra en gezellige restaurantjes met prachtig uitzicht op zee. Kortom: zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf in uw eigen vakantiewoning in Frankrijk!

Bevrijding van Europa

Bevrijding van Europa

De omgeving van Berck-sur-Mer ademt historie: in twee oorlogen werd hier de basis gelegd voor de bevrijding van Europa. Bezoek Cimetière Militaire d'Etaples, een indrukwekkende begraafplaats.

Montreuil-sur-Mer

Op zoek naar meer historie?

Op ongeveer 22 kilometer van Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt het vestingstadje Montreuil. U vindt hier volop uniek erfgoed: oude stadswallen, een citadel en straatjes met kerkjes en kapellen.

Cap Blanc Nez

Indrukwekkende krijtrotsen van Cap Blanc-Nez

Cap Blanc Nez is met haar 134 meter de hoogste kaap van de Franse Opaalkust. Het mooie gebied rond Cap Blanc-Nez staat bekend om de witte krijtrotsen. Voor de krijtrotsen ligt een mooi strand waar u heerlijk kunt wandelen en zwemmen. Vanaf het strand kijkt u over het kanaal naar Engeland. Bij helder weer kunt u zelfs de White Cliffs of Dover zien liggen.

Investeren in een vakantiewoning in deze prachtige regio

Bent u net als ons enthousiast geraakt over de omgeving? U heeft de kans om nú te investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Dan kunt u zelf gebruikmaken van uw woning wanneer u dat wilt en uw woning slim laten beheren en verhuren door Dormio Resorts & Hotels als u er niet bent. Dat is zorgeloos investeren in een vakantiewoning met een aantrekkelijk rendement.