AFM AFM
Dormio Resort Berck-sur-Mer:
voor liefhebbers van zon, zee en strand

Dormio Resort Berck-sur-Mer:
voor liefhebbers van zon, zee en strand

Over Dormio Resort Berck-sur-Mer


  • Unieke locatie midden in de duinen
  • 62 luxe strandwoningen en strandappartementen
  • Investeer nú in een splinternieuwe woning

Even helemaal weg? Genieten van het Franse leven in uw eigen vakantiewoning, vlak bij de kust? Op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht vindt u dit luxe strandresort midden in de uitgestrekte duinen van Berck-sur-Mer! De spectaculair brede zandstranden zijn slechts 900 meter van uw eigen vakantiewoning vandaan. Een unieke investering!

Bekijk onze woningen

Een luxe verblijf in de duinen

Dormio Resort Berck-sur-Mer is volledig gebouwd in de architectonische stijl die past bij de romantische Franse Opaalkust. Iedere strandwoning en elk strandappartement heeft een unieke ligging in het duingebied. Alle vakantiewoningen zijn erg licht en modern ingericht. Ze beschikken over een sfeervolle woonkamer, keuken met luxe apparatuur, badkamer, separaat toilet, een groot terras of veranda en een eigen parkeerplaats. Woningen die u met trots kunt verhuren!

Ontdek ons aanbod

Alle faciliteiten in de buurt

Bij Dormio Resort Berck-sur-Mer, vindt u alle handige faciliteiten gewoon op het resort. In ons restaurant proeft u typisch Franse gerechten met bijpassende wijnen. Gezellig borrelen doet u op ons sfeervolle terras. Bij de minimarkt haalt u verse broodjes en de snelle boodschappen. Of haal een maaltijd bij de take-away, om thuis of op het strand te eten. Even genoeg van de zee? Neem lekker een duik in ons buitenzwembad met terras en ontspan op de ligbedden.

Lees meer over de faciliteiten
Duinen in de omgeving van Berck-sur-Mer

Ontdek de prachtige omgeving

De omgeving van Berck-sur-Mer heeft veel te bieden. Zon, zee en strand, prachtige natuur en de mondaine badplaats Le Touquet Paris-Plage. Ook zijn er genoeg activiteiten te beleven!

Lees verder
Waarom investeren bij Dormio?

Waarom investeren bij Dormio?

Ook u kunt eigenaar worden van een vakantiewoning voor een aantrekkelijke prijs. We begeleiden u van A tot Z zodat u direct kunt genieten van uw tastbare bezit en aantrekkelijk rendement.

Lees verder