AFM AFM
Genieten van uw eigen vakantiewoning
in de uitgestrekte duinen

Genieten van uw eigen vakantiewoning
in de uitgestrekte duinen

Uw eigen vakantiewoning aan de Franse Opaalkust


  • Luxe vakantiewoningen en -appartementen
  • Direct rendement
  • Bewezen waardestijging

Aan de prachtige Franse Opaalkust ligt ons sfeervolle duinresort Dormio Resort Berck-sur-Mer. Hier vindt u ruime en moderne vakantiewoningen en luxe vakantieappartementen op loopafstand van de brede zandstranden van Berck-sur-Mer. Op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht investeert u al in een turn-key vakantiewoning met bewezen waardestijging en direct rendement!

Bekijk ons aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
video still

Uw vakantiewoning in de duinen

Bij Dormio Resort Berck-sur-Mer investeert u in het ultieme Franse leven! In de prachtige natuur met een uitgestrekt duinlandschap geniet u gegarandeerd van het ultieme strandgevoel. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 10 personen, de appartementen zijn geschikt voor 6 personen. De accommodaties zijn modern ingericht, met veel licht en een ruim overdekt terras. Op het resort heeft u de beschikking over diverse faciliteiten waaronder een gezellig restaurant, minimarkt en buitenzwembad.

Lees meer over het resort

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning aan de Opaalkust

Bekijk alle woningen

Eindeloze stranden en ongerepte natuur

Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt aan de romantische Opaalkust in Frankrijk. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden! Verder geniet u van eeuwenoude bossen, spectaculaire stranden en mondaine badplaatsen zoals Le Touquet Paris-Plage en Boulogne-sur-Mer. En is het laag water? Kijk dan vooral of u de zeehonden kunt ontdekken bij de Baai van Authie of de Baai van de Somme.

Lees meer over de omgeving

Golfen aan de Franse Opaalkust

Dormio Resort Berck-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis voor golfliefhebbers, in het hart van de Opaalkust met de dichtstbijzijnde golfbaan op nog geen 500 meter!

Lees hier meer
Golfen aan de Franse Opaalkust
Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Familie van den Heuvel

"Dormio heeft ons perfect begeleid tijdens het hele aankoopproces en ons voorzien van uitstekende en geldbesparende tips. Wij zouden Dormio Investments van harte aanbevelen."

Lees meer testimonials

Zorgeloos investeren met bewezen rendement

Wij staan voor u klaar! Bij de aankoop, bij de verhuur en bij het beheer. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Bij Dormio doet u een zorgeloze investering in een kwalitatieve vakantiewoning of -appartement. Onze vakantiewoningen op Dormio Resort Berck-sur-Mer leveren u een direct rendement op. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over het bewezen rendement wat uw investering op kan leveren. Daarnaast stijgen de woningen op het resort al jaren in waarde. Op Dormio Resort Berck-sur-Mer doet u dus écht een waardevolle en zorgeloze investering.

Lees meer over investeren

Laat u ontzorgen door Dormio

Tijdens uw afwezigheid wordt uw vakantiewoning op professionele wijze verhuurd door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Ook het (technische) beheer van uw vakantiewoningen en de faciliteiten op het resort wordt volledig voor u verzorgd. Op die manier heeft u geen omkijken naar uw woning, ook niet als u zelf niet aanwezig bent. Voor ons telt dat u altijd onbezorgd kunt genieten van uw vakantiewoning en het rendement wat u maandelijks ontvangt uit de verhuur.

Meer over verhuur en beheer
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer