AFM AFM
Genieten van uw eigen vakantiewoning
in de uitgestrekte duinen

Genieten van uw eigen vakantiewoning
in de uitgestrekte duinen

Uw eigen vakantiewoning aan de Franse Opaalkust


  • Luxe ingerichte vakantiewoningen
  • Aan de prachtige Franse Opaalkust
  • Zorgeloos investeren

Wilt u een prachtig verblijf bezitten in de duinen van de Franse Opaalkust? Bij Dormio Resort Berck-sur-Mer kunt u slim investeren in ruime, vrijstaande en geschakelde strandwoningen en luxe strandappartementen. En dat op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht!

Bekijk ons aanbod
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Uitgebreid eigen gebruik
Zorgeloos investeren
video still

Investeer in tastbaar bezit tussen de duinen

Bij Dormio Resort Berck-sur-Mer verblijft u in de prachtige natuur van een uitgestrekt duinlandschap. U geniet gegarandeerd van het ultieme strandgevoel! Elke vakantiewoning voor 4, 6, 8 of 10 personen is modern ingericht, met veel licht en een groot terras. De woningen zijn ideaal voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. Op het resort heeft u de beschikking over diverse faciliteiten, waaronder een gezellig restaurant, minimarkt en buitenzwembad.

In het voorjaar van 2022 zijn de woningen van bouwfase 2 opgeleverd: 28 ruime, vrijstaande strandwoningen en 12 luxe strandappartementen.

Lees meer over het resort

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning aan de Opaalkust

Bekijk alle woningen

Eindeloze stranden en ongerepte natuur

Dormio Resort Berck-sur-Mer ligt aan de romantische Opaalkust in Frankrijk. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, cultuur, natuur, golfsport, duinwandelingen en paardrijden! Of geniet van de eeuwenoude bossen, spectaculaire stranden en mondaine badplaatsen zoals Le Touquet Paris-Plage en Boulogne-sur-Mer. En is het laag water? Kijk dan vooral of u de zeehonden kunt ontdekken.

Lees meer over de omgeving

Golfen aan de Franse Opaalkust

Dormio Resort Berck-sur-Mer is de perfecte uitvalsbasis voor golfliefhebbers, in het hart van de Opaalkust met de dichtstbijzijnde golfbaan op nog geen 500 meter!

Lees hier meer
Golfen aan de Franse Opaalkust
Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Familie van den Heuvel

"Dormio heeft ons perfect begeleid tijdens het hele aankoopproces en ons voorzien van uitstekende en geldbesparende tips. Wij zouden Dormio Investments van harte aanbevelen."

Lees meer testimonials

Zorgeloos investeren met een aantrekkelijk rendement

Bent u op zoek naar een waardevaste belegging? Bij Dormio kunt u zorgeloos investeren in een vakantiewoning van hoogwaardige bouwkwaliteit. U wordt volledig ontzorgd en tijdens uw afwezigheid wordt uw vakantiewoning op een professionele wijze verhuurd en beheerd. Wij begeleiden u graag van A tot Z bij het aankooptraject. Daarnaast kunt u er bij Dormio van uitgaan dat u een passend advies ontvangt wat resulteert in een zorgeloos bezit.

Lees meer over investeren

Laat u ontzorgen door Dormio

Wij staan voor u klaar! Bij de aankoop, bij de verhuur en bij het beheer. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Zo heeft u geen omkijken naar uw woning, ook niet tijdens uw afwezigheid. Voor ons telt dat u altijd onbezorgd kunt genieten van uw vakantiewoning.

Meer over verhuur en beheer
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u beleggen in een eigen vakantiewoning. Benieuwd hoe dit werkt?

Lees verder
Over Dormio Investments

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen en vormt al ruim 20 jaar uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed.

Lees meer