AFM AFM
Header

Golfen aan de Franse Opaalkust


  • Tien 18-hole courses en drie 9-hole courses
  • Unieke golfbanen met uitstekende faciliteiten
  • Verblijf in uw eigen luxe vakantiewoning

De Franse Opaalkust staat bekend om een hoop dingen; haar brede zandstranden, haar imposante kalkkliffen, charmante badplaatsen en rijke historie. Houdt u van golfen? Dan is deze regio u vast ook bekend vanwege de uitgebreide mogelijkheden om een sportief balletje te slaan. Deze bijzondere regio is de perfecte locatie om te genieten van een golfvakantie vanuit uw eigen vakantiewoning. U vindt hier maar liefst 7 golfbanen met in totaal tien 18-hole courses en drie 9-hole courses in een veelzijdig landschap. Met adembenemende uitzichten over het Nauw van Calais, de duinen of groene dennenbossen kijkt u hier uw ogen uit. Drie van de golfbanen in Hauts-de-France staan zelfs in de Top 100 Continental Europe golfbanen! Lees snel verder om erachter te komen welke golfbanen dit zijn.

Populaire regio

Populaire regio

Aan de Franse Opaalkust werden in het begin van 20e eeuw de eerste golfbanen aangelegd. Hierdoor is de Opaalkust één van de eerste regio’s in Frankrijk (en mogelijk zelfs in Europa) waar golf populariteit won. Aan de prachtige Opaalkust kunnen golfliefhebbers hun hart ophalen: de banen zijn van goede kwaliteit, worden goed onderhouden en zijn de thuisbasis van diverse (inter)nationale toernooien. Het is niet voor niks dat de streek jaarlijks zo’n 140.000 Nederlandse, Franse en Britse golfers trekt.

Bezoek de golfbanen in de buurt

Bezoek de golfbanen in de buurt

In de buurt van Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u diverse golfbanen, zowel aan de kust als verder landinwaarts. Alle golfbanen beschikken over uitstekende faciliteiten, zoals een putting green, driving range, golfkarverhuur en een clubhuis met onder andere restaurant en kleedkamers. Ontdek de gerenommeerde golfbanen in de omgeving:

  • Golf le Touquet: plek 29 in de Top 100 Continental Europe. Twee 18-hole courses en één 9-hole courses.
  • Golf de Belle Dune: plek 90 in de Top 100 Continental Europe. Prachtig gelegen in de duinen en tussen dennenbossen en geïnspireerd op de Ierse en Schotse links.
  • Golf de Wimereux: een Schotse links course en tevens de oudste golfbaan van de Opaalkust, geopend in 1901.
  • Golf d’Hardelot: plek 22 in de Top 100 Continental Europe. De thuisbasis van vele nationale en internationale toernooien.

Golfen in Berck-sur-Mer

Op slechts 500 meter van Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u de 9-holes golfbaan Golf de Berck. Op deze baan vindt u tevens een driving range. De baan heeft holes variërend van 60 tot 130 meter wat de baan ideaal maakt voor zowel beginners als ervaren spelers. Daarnaast hoeft u voor gebruik van de golfbaan en de driving range geen reservering te maken, u kunt komen (en gaan) wanneer u wilt. Aan het einde van de dag kunt u hier heerlijk nagenieten met een drankje op het terras.

Meer over het resort

Op pad met de golfpas

Wilt u graag meerdere golfbanen aan de Franse Opaalkust bezoeken? Maak gebruik van de golfpas. Hiermee krijgt u green fees voor 5 van de 7 aangesloten banen.

Op pad met de golfpas

Uw vakantiewoning aan de Franse Opaalkust

Geniet van de bijzondere golfbanen in de omgeving vanuit uw eigen vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer. Investeer in een geschakelde of vrijstaande vakantiewoning of -appartement nabij diverse gerenommeerde golfclubs. Het strandresort bevindt zich op slechts 4,5 uur rijden vanaf Utrecht, u kunt hier dus ook terecht voor een weekendje of midweek golf. Ook voor een langere vakantie kunt u aan de Franse Opaalkust uitstekend terecht. In de omgeving kunt u tevens genieten van prachtige wandel- en fietsroutes, culinaire hoogstandjes en eindeloos veel cultuur en historie.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Over Dormio Investments

Al ruim 20 jaar is Dormio Investments uw vertrouwde en deskundige partner bij de aankoop van een hoogwaardige vakantiewoning in binnen- en buitenland. Wij begeleiden u van A tot Z tijdens het aankoopproces en staan nauw in contact met diverse partners voor bijvoorbeeld fiscaal advies. Na aankoop wordt uw vakantiewoning in uw afwezigheid professioneel verhuurd door onze verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Hierdoor levert uw vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer u direct rendement op en kunt u zorgeloos investeren in recreatief vastgoed.

Meer over Dormio Investments