AFM AFM
Vrijstaande vakantiewoningen
in de Drentse natuur

Vrijstaande vakantiewoningen
in de Drentse natuur

Maak kennis met Dormio Resort De Hondsrug


  • 70 vrijstaande vakantiewoningen
  • Ruime eigen kavels midden in de natuur
  • Dichtbij ’t Nije Hemelriek

Middenin de Drentse natuur, in het unieke UNESCO Geopark de Hondsrug, realiseren wij Dormio Resort De Hondsrug. Hier verrijzen 70 ruime vrijstaande vakantiewoningen op royale eigen kavels voor verschillende doelgroepen. Daarnaast bieden wij een grote diversiteit aan faciliteiten in het imposante hoofdgebouw voor vakantieplezier gedurende het hele jaar! Op enkele minuten van recreatieplas ’t Nije Hemelriek, ook bekend als de ‘Malediven van Nederland’, doet u een waardevaste investering in hoogwaardig recreatief vastgoed.

Lees meer over het resort
Al ruim 20 jaar ervaring
Volledige aankoopbegeleiding
Aantrekkelijk rendement
Zorgeloos investeren
video still

Uw eigen vakantiewoning in Drenthe

In de bosrijke omgeving van Gasselte vindt u Dormio Resort De Hondsrug. Met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten is dit resort een verrijking van ons aanbod. Voor optimale ontspanning bieden wij vakantiewoningen met eigen (buiten)wellness. Bourgondiërs kunnen genieten van een luxe barbecue met pizzaoven en buitenkachel en de (jonge) gezinnen van kindvriendelijke vakantiewoningen. De kavels zijn ruim van opzet en de volwassen natuur met hoge bomen en kronkelende waterpartijen wordt behouden om de omgeving en het oergevoel van de provincie in stand te houden. Het veelzijdige aanbod op Dormio Resort De Hondsrug biedt voor elk wat wils!

Bekijk onze woningen

Onze woningen

Investeer nu in een vakantiewoning in de Drentse natuur

Bekijk alle woningen

Recreatieplas 't Nije Hemelriek

Recreatieplas 't Nije Hemelriek

De Hondsrug UNESCO werelderfgoed

De Hondsrug is een erkend UNESCO Global Park en daarmee het enige in Nederland. De geschiedenis van dit werelderfgoed gaat terug naar meer dan 150.000 jaar geleden. De omgeving van het resort is uitermate geschikt voor actievelingen die van wandelen en fietsen houden, maar ook voor ontspanning kunt u hier goed terecht. Zowel jong als oud vermaken zich in deze oerprovincie van Nederland door de vele activiteiten, steden en bezienswaardigheden. Of u nu actief wilt genieten van de prachtige natuur, rust en ruimte zoekt, cultuur komt snuiven of één van de vele evenementen wilt bezoeken, Drenthe is dé plek waar u uw vrije tijd het best besteedt.

Neem contact met ons op

Een zorgeloze investering

Dormio staat garant voor luxe, hoogwaardige service en optimaal genot. We zorgen ervoor dat u als eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug kunt genieten van een zorgeloos verblijf met uw gezin, vrienden of familie en van alles wat het prachtige Drenthe te bieden heeft. Doordat wij na de ontwikkeling en realisatie ook verantwoordelijk zijn voor het beheer, de verhuur en de exploitatie van het resort, zijn wij langdurig betrokken en wordt u volledig ontzorgd. U doet dus een waardevaste investering en wordt hierin van A tot Z begeleid.

Meer over investeren

Uitgebreide faciliteiten

Wilt u actief genieten of volledig tot rust komen in Drenthe? Dat kan met onze uitgebreide faciliteiten. In het moderne hoofdgebouw De Poortsteen op Dormio Resort De Hondsrug vinden onze gasten volop ontspanning en vertier. U vindt hier onder andere een binnenzwembad zodat u tijdens uw verblijf heerlijk kunt ontspannen. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt of bezoek het restaurant voor een smakelijke lunch of diner. Op het terras kunt u heerlijk genieten van een koud Drents biertje. Ook beschikt het resort over een fietsverhuur en kinderanimatie.

Bekijk de faciliteiten

Midden in de natuur

Dormio Resort De Hondrug ligt in het hart van het unieke UNESCO Geopark De Hondsrug. Deze langgerekte rug is 70 kilometer lang en loopt van het centrum van Groningen tot Coevorden en het Bargerveen onder Emmen. Op deze route langs de N34 bevinden zich maar liefst 47 van de 53 Drentse hunebedden. Vandaar dat deze autoweg is omgetoverd tot de Hunebed Highway. Het resort is te vinden aan deze iconische autoweg, bij de afslag Gasselte en ter hoogte van de azuurblauwe recreatieplas ’t Nije Hemelriek. In de prachtige omgeving zijn vele leuke activiteiten te beleven voor jong en oud.

Meer over de omgeving