AFM AFM
Vakantiewoningen

Vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug


  • 70 vrijstaande vakantiewoningen
  • Eigen wellness of buiten kookmogelijkheid
  • Uitgebreide faciliteiten

De vrijstaande vakantiewoningen op Dormio Resort De Hondsrug zijn verdeeld in verschillende typen en sluiten perfect aan op de locatie van het resort. Zo hebben de woningen drie soorten gevelafwerkingen en u heeft de keuze uit twee stijlvolle interieurthema’s. Hieronder vindt u een overzicht van alle woningtypes.

Bekijk het volledige aanbod
Ruime kavels midden in de natuur

Ruime kavels midden in de natuur

De kavels zijn ruim van opzet met kronkelende waterpartijen. De volwassen natuur van de locatie met hoge bomen en veel groen is behouden om de omgeving en het oergevoel van de provincie in stand te houden. Ieder woningtype heeft een typerende naam die refereert naar de omgeving of geschiedenis van de regio. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een thema, welke kenmerkend is voor de bijbehorende voorzieningen en de desbetreffende uitvoering. Of u nu op zoek bent naar een ruime vakantiewoning voor het hele gezin met buitenkeuken, een kindvriendelijke woning met voldoende speelgelegenheid of een luxe verblijf met een eigen wellness: het veelzijdige aanbod op Dormio Resort De Hondsrug biedt voor elk wat wils!

Wellness

De Wellnesswoningen zijn voorzien van een binnensauna en een eigen bubbelbad in de tuin. Deze woningen op Dormio Resort De Hondsrug zijn vernoemd naar verschillende steensoorten die vroeger door de Drentse bevolking gebruikt werden.

Neem vrijblijvend contact op
Outdoor Wellness Dormio Resort De Hondsrug

Outdoor Wellness

De Outdoor Wellnesswoningen beschikken over een buitenwellness in eigen tuin. Iedere woning heeft een eigen barrelsauna in combinatie met een bubbelbad of hottub. De Outdoor Wellnesswoningen zijn vernoemd naar de verschillende steensoorten en onderdelen van de hunebedden.

Active woningen Dormio Resort De Hondsrug

Active

Dit type vakantiewoning is uitermate geschikt voor families met tieners of voor kleine vriendengroepen. De Active woningen hebben namelijk een game hoek met een grote televisie en zijn voorzien van een buitentrampoline. De Active woningen zijn net als de Kidswoningen vernoemd naar een diersoort die kenmerkend is voor de geschiedenis van Drenthe.

Lifestyle

De Lifestyle woningen op Dormio Resort De Hondsrug hebben een ruim terras, een eigen luxe barbecue, buitenkachel en pizzaoven. Hierdoor zijn de Lifestyle woningen perfect voor gezinnen of vriendengroepen die van het buitenleven houden. Deze woningen zijn vernoemd naar de prachtige bossen in de omgeving van het resort die ook zeker het bezoeken waard zijn.

Neem contact met ons op
Kids

Kids

De Kidswoningen zijn gelegen aan de grote speelheuvel op het resort. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gezinnen met jonge (klein)kinderen. In de kindvriendelijke vakantiewoningen vindt u onder andere speciaal ingerichte kinderslaapkamers, speelgoed en traphekjes. De Kidswoningen zijn vernoemd naar de dieren die kenmerkend zijn voor de geschiedenis van Drenthe.

Group

Voor grote families of vriendengroepen zijn de Groupwoningen perfect! Deze woningen zijn namelijk voorzien van een ruim terras met BBQ en een buitenkachel met pizzaoven. De Groupwoningen liggen aan de rand van het resort waardoor u zich volledig kunt terugtrekken met uw gezelschap. Deze woningen zijn vernoemd naar de ijstijden waarin het veelzijdige landschap van Drenthe is ontstaan, zo’n 150.000 jaar geleden.

Neem contact op
Sfeervol interieur

Sfeervol interieur

Met oog voor detail zijn de vrijstaande vakantiewoningen op het resort voorzien van een modern en sfeervol interieur ontworpen door interieurontwerpster Lisa Hercules. De interieurpakketten zijn met zorg samengesteld en zijn in lijn met de look & feel van de oerprovincie en de omgeving. U heeft keuze uit de stijlvolle thema’s ‘Oer’ of ‘Stoer’. Beide thema’s staan in het teken van ruimte, rust en ultiem vakantiegenot.