AFM AFM

Zwerfsteen Outdoor Wellness

Wellness
Nederland , Gasselte
Vanaf € 483.000

Zwerfsteen Outdoor Wellness


  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 107 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 442 m2

Op Dormio Resort De Hondsrug vindt u de 6-persoons vakantiewoning Zwerfsteen Outdoor Wellness. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden met toegang tot de badkamer en-suite. Deze badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en toilet. In de hal van deze woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe apparatuur en hier bevindt zich de eethoek. Vanaf de woonkamer met sfeervolle zithoek heeft u toegang tot het deels overdekte terras en de tuin met eigen barrelsauna en bubbelbad. Zo kunt u volledig ontspannen tijdens een verblijf in uw vakantiewoning. Vanaf de buitenkant van de woning heeft u toegang tot de inpandige berging. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van de vakantiewoning. Hier zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De twee badkamers en-suite op deze verdieping hebben een douche en wastafel. Daarnaast is er op deze verdieping ook een separaat toilet.

U vindt de Zwerfsteen Outdoor Wellness op kavelnummers 29, 30, 31, 32, 35, 36, 37 en 38.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!