AFM AFM
Verhuur en beheer

Verhuur, beheer en onderhoud van uw vakantiewoning


  • Professionele verhuur, beheer en onderhoud
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Altijd één direct aanspreekpunt

Bent u op zoek naar een zorgeloze en waardevaste investering in de prachtige Drentse natuur? U kunt nu de trotse eigenaar worden van een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. Hier kunt u zelf profiteren van uw tastbare bezit en doet u daarnaast ook een goede investering. Door uw vakantiewoning te verhuren, ontvangt u ook een interessant rendement op uw investering. Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en onderhouden door Dormio Resorts & Hotels.

Bekijk nu alle vakantiewoningen

Volledige ontzorging

Uw vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug zal worden verhuurd door Dormio Resorts & Hotels. Onze snelgroeiende verhuurorganisatie verzorgt de verhuur van diverse resorts en hotels in binnen- en buitenland. Een belangrijk onderdeel van dit succes is de zeer gerichte klantenbenadering. Dormio Resorts & Hotels werkt met specifieke touroperators en distributeurs voor elke afzonderlijke bestemming. Het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning en van het resort, wordt eveneens geregeld door deze tak van de organisatie. Wij ontzorgen u graag, zodat u tijdens uw verblijf optimaal kunt genieten. Uw vakantiewoning wordt bij uw afwezigheid professioneel verhuurd, beheerd en onderhouden, zodat u geen omkijken heeft naar uw bezit.

Neem vrijblijvend contact op

Eigen gebruik van uw vakantiewoning

Eén van de voordelen van een vakantiewoning op het resort is dat u er zelf ook uitgebreid van kunt genieten! U kunt uw bezit op twee manieren boeken. U kunt uw vakantiewoning van te voren boeken in de gewenste periode. Vanzelfsprekend deelt u dan niet mee in de huuropbrengsten van de pool. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning boeken via een last-minute boeking, vanaf zeven dagen voor aankomst. Indien de accommodatie dan nog beschikbaar is, kunt u er zelf gebruik van maken en deelt u toch nog mee in de poolopbrengsten. Dubbel genieten!

Bekijk alle woningentypen

Waarom investeren op Dormio Resort De Hondsrug?

Met een investering in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug profiteert u van aantrekkelijk rendement en kunt u ook zelf genieten van al het moois wat de oerprovincie te bieden heeft.

Meer over investeren
Zorgeloos investeren bij Dormio Investments
Bekijk de beschikbaarheid via ons eigenarenportaal

Altijd zicht op de beschikbaarheid

Als eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug kunt u via ons eigenarenportaal real-time de bezetting van uw woning bekijken. Zo heeft u altijd zicht op de beschikbaarheid. De toeristische toplocaties in combinatie met de bouwkwaliteit, de variatie aan accommodaties en het hoge serviceniveau maken onze resorts tot zeer geliefde bestemmingen. Dit zien we terug in de bezettingscijfers. Een overzicht van uw bezettingscijfers vindt u in het eigenarenportaal. Hier kunt u tevens eenvoudig uw eigen verblijf boeken of de omzet bekijken van een specifieke periode. Met uw vragen kunt u terecht bij de Eigenaren Servicedesk en tijdens uw verblijf op het resort kunt terecht bij de Resort Manager. Zo kunt u genieten van uw zorgeloze investering!