AFM AFM
Waarom investeren?

Waarom investeren in een vakantiewoning in Drenthe?


 • Middenin de bosrijke natuur
 • Volledige ontzorging van uw tastbare bezit
 • Waardevaste investering

Wilt u volledig tot rust komen in de natuur of juist actief genieten met het hele gezin? Of wilt u investeren in een eigen vakantiewoning op uw favoriete vakantiebestemming? Omdat spaargeld op de bank steeds minder oplevert of zelfs geld kost, overwegen steeds meer mensen te investeren in recreatief vastgoed. Met de benodigde kennis en jarenlange ervaring zorgt Dormio voor een optimale investering en ultiem vakantiegenot. Dat noemen wij: onbezorgd genieten en verdienen.

Bekijk ons woningaanbod

Een verantwoorde investering met aantrekkelijk rendement

De veelzijdige omgeving, het afwisselende aanbod aan activiteiten en de uitgebreide faciliteiten op het resort zorgen voor een hoge bezettingsgraad gedurende het hele jaar. Hierdoor profiteert u maandelijks van aantrekkelijke huurinkomsten. Daarnaast kunt u er bij Dormio van uitgaan dat u een passend advies ontvangt wat resulteert in een zorgeloos bezit.

Meer informatie

Volledige aankoopbegeleiding

Bij de aankoop van uw vakantiewoning wordt u volledig begeleid. Gedurende het aankoopproces kunt u altijd bij ons terecht. Ook op fiscaal gebied zorgen wij voor de door u gewenste begeleiding. Voor advies over de financiering werken wij samen met onze betrouwbare partners Soeverein IF en Financieel-Gezond.

Daarnaast blijft Dormio als ontwikkelaar, verkoper, verhuurder en exploitant langdurig verbonden aan dit project. De verhuur, het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning door Dormio Resorts & Hotels maken uw investering zorgeloos en waardevast! Wij staan garant voor volledige ontzorging zodat u volop kunt genieten.

Meer over verhuur en beheer
Genieten van uw eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Genieten van uw vakantiewoning

Met een investering in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug kunt u, naast profiteren van aantrekkelijk rendement, ook zelf genieten van al het moois wat de oerprovincie u te bieden heeft. Een investering in hoogwaardig recreatief vastgoed op Dormio Resort de Hondsrug is een waardevaste investering.

Waarom investeren op Dormio Resort De Hondsrug?

Waarom investeren op Dormio Resort De Hondsrug?

 • Uw eigen vakantiewoning in het veelzijdige Drenthe
 • Hoofdgebouw met uitgebreide faciliteiten
 • Deskundige aankoopbegeleiding
 • Hoogwaardige bouwkwaliteit
 • Professionele verhuur en beheer door Dormio Resorts & Hotels
 • Meerjaren onderhoudsplan
 • Rendement afkomstig uit de verhuur
 • Onbeperkt verhandelbaar, indien gewenst, via Dormio
Prachtige omgeving nabij uw vakantiewoning in Gasselte

Ontdek de prachtige omgeving

In de omgeving van Dormio Resort De Hondsrug bent u verzekerd van rust, ruimte en natuur. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te zien valt?

Lees verder
Volop activiteiten bij uw vakantiewoning in Drenthe

Beleef de leukste activiteiten

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de buurt van Dormio Resort De Hondsrug? Ontdek het gevarieerde aanbod aan recreatiemogelijkheden!

Lees verder