AFM AFM
Adres

Locatie Dormio Resort De Hondsrug


In het hart van het unieke UNESCO Geopark De Hondsrug, in de oerprovincie Drenthe, ligt Dormio Resort De Hondrug. Deze langgerekte rug is 70 kilometer lang en loopt van het centrum van Groningen tot Coevorden en het Bargerveen onder Emmen. Het resort is te vinden aan de iconische autoweg Hunebed Highway ter hoogte van de azuurblauwe recreatieplas ’t Nije Hemelriek.

Neem vrijblijvend contact op

Een unieke ligging

De ligging van Gasselte in het unieke UNESCO Geopark De Hondsrug is altijd heel bepalend geweest en de omgeving kent dan ook een rijk verleden. De robuuste hunebedden, typerend voor Drenthe en de Hondsrug, zijn de oudste monumenten die er in Nederland te vinden zijn en zijn erg kenmerkend voor de Hondsrug.

Vanwege de veelzijdige omgeving en het gevarieerde aanbod aan activiteiten in en om De Hondsrug is het een populaire vakantiebestemming onder zowel nationale als internationale toeristen. Of u nu houdt van cultuur snuiven, actief bezig zijn of onthaasten in één van de diverse natuurgebieden: hier kan het allemaal!

Lees meer over de omgeving
Afstanden

Afstanden

Assen           24 km
Groningen     36 km
Emmen         39 km
Coevorden     42 km

Investeren in een vakantiewoning in Gasselte

Wilt u ook uw eigen vakantiewoning op deze toplocatie?

Bent u ook op zoek naar een goed doordachte investering in recreatief vastgoed? Voor eigen gebruik, als toevoeging voor uw investeringsportefeuille of een combinatie hiervan? Een waardevaste investering in een eigen vakantiewoning doet u op ons resort aan de Hunebed Highway in Drenthe: Dormio Resort De Hondsrug!