AFM AFM

Noordbargerbos Lifestyle

Lifestyle
Nederland , Gasselte
Vanaf € 516.000

Noordbargerbos Lifestyle


  • 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 142 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 369 m2

Op Dormio Resort De Hondsrug vindt u de comfortabele 8-persoons vakantiewoning Noordbargerbos Lifestyle. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer en-suite beschikt over een douche en wastafel. In de hal van de woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken heeft een ruime eethoek, een kookeiland en is voorzien van luxe apparatuur. De woonkamer beschikt over een sfeervol ingerichte zithoek. De tuin met deels overdekt terras beschikt over uw eigen luxe barbecue én buitenkachel met pizzaoven. Zo kunt u uitgebreid tafelen bij uw eigen vakantiewoning met goed gezelschap. Daarnaast beschikt de Lifestyle woning over een inpandige berging welke via een buitendeur te bereiken is. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van de vakantiewoning. De twee badkamers en-suite hebben een douche en wastafel. De andere badkamer grenst aan de gang en is voorzien van een douche, wastafel, toilet en een ligbad.

De Noordbargerbos Lifestyle bevindt zich op kavelnummers 9, 45, 65 en 66.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!