AFM AFM

Tumulibos Lifestyle

Lifestyle
Nederland , Gasselte
Vanaf € 609.000

Tumulibos Lifestyle


  • 10 personen
  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 173 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 490 m2

De Tumulibos Lifestyle is een sfeervolle vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug en is geschikt voor 10 personen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden met beide toegang tot een badkamer en-suite. Deze badkamers beschikken over een douche en wastafel en in één van de badkamers bevindt zich een toilet. In de hal van de woning bevindt zich eveneens een separaat toilet. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe apparatuur. Hier vindt u ook de ruime eethoek waar u heerlijk kunt tafelen met uw gezelschap. De sfeervol ingerichte woonkamer is voorzien van een ruime zithoek. Het deels overdekt terras en de royale tuin bieden voldoende ruimte voor het grote gezelschap dat kan verblijven in deze Lifestyle vakantiewoning. De inpandige berging is buitenom bereikbaar. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Deze slaapkamers zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden. Daarnaast vindt u op de eerste verdieping drie badkamers. Twee badkamers en-suite hebben een douche en wastafel. De derde badkamer grenst aan de gang en is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een toilet. Daarnaast is er een separaat toilet op de eerste verdieping.

De Tumulibos Lifestyle vindt u op kavelnummers 21, 39, 40, 49, 55 en 64.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!