AFM AFM

Reuzenhert Kids

Kids
Nederland , Gasselte
Vanaf € 505.000

Reuzenhert Kids


  • 8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 141 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 427 m2

De Reuzenhert Kids op Dormio Resort De Hondsrug is een vakantiewoning geschikt voor 8 personen. Deze kindvriendelijke vakantiewoning is onder andere voorzien van speciaal ingerichte kinderslaapkamers, speelgoed en traphekjes. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden met toegang tot de badkamer en-suite. Deze badkamer en-suite beschikt over een douche en wastafel. In de hal van de woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken met kookeiland is voorzien van luxe apparatuur. Vanuit de woonkamer, met sfeervolle eet- en zithoek, heeft u toegang tot het deels overdekte terras en de tuin. De woning ligt aan de speelheuvel van het resort waar uw kinderen zich volop en veilig kunnen vermaken. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige berging welke via een buitendeur te bereiken is. De overige drie slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De andere slaapkamer heeft een bedstee met stapelbed. De badkamer en-suite op deze verdieping heeft een douche en wastafel. De andere badkamer grenst aan de gang en heeft een douche, ligbad, wasbak en een toilet. Naast de trap bevindt zich een separaat toilet.

U vindt de Reuzenhert Kids op kavelnummers 14 en 70.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!