AFM AFM

Vuursteen Wellness

Wellness
Nederland , Gasselte
Vanaf € 353.000

Vuursteen Wellness


  • 2 personen
  • 1 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Gebruiksoppervlakte: 52 m2
  • Perceeloppervlakte: vanaf 403 m2

De Vuursteen Wellness op Dormio Resort De Hondsrug is een gelijkvloerse vakantiewoning geschikt voor 2 personen. De slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden en geeft toegang tot de ruime badkamer en-suite met douche, ligbad, wastafel, toilet én sauna. In de hal van de woning bevindt zich een separaat toilet. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur. De woonkamer is sfeervol ingericht en heeft een knusse zithoek en geeft u directe toegang tot de tuin met deels overdekt terras en uw eigen bubbelbad. Zo kunt u volledig tot rust komen. Vanuit de tuin heeft u ook toegang tot een inpandige berging.

De Vuursteen Wellness bevindt zich op kavelnummers 23, 41, 43 en 44.

Bekijk de woningplattegrond
Investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug

Over Dormio Resort De Hondsrug

In de oerprovincie Drenthe ligt het erkend UNESCO Global Park De Hondsrug. Aan de Hunebed Highway realiseren wij hier Dormio Resort De Hondsrug met 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen en uitgebreide faciliteiten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt beleggen in recreatief vastgoed?

Als alternatief voor sparen of als aanvulling van uw investeringsportefeuille kunt u investeren in een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug. U kunt dan zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning en deze laten verhuren aan toeristen. Op deze manier ontvangt u een gunstig rendement op uw investering middels de maandelijkse huurinkomsten. U wordt geheel ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw tastbare bezit. Ook kunt u bij ons rekenen op deskundige (aankoop)begeleiding.

Door wie wordt mijn vakantiewoning verhuurd?

Onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels verzorgt op geheel professionele wijze de verhuur van uw vakantiewoning aan toeristen. Wij werken samen met nationale en internationale touroperators en maken tevens gebruik van onze eigen middelen. Door onze zeer gerichte klantbenadering weten wij snel passende huurders te vinden. Zo realiseren wij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Dit resulteert in een mooi rendement op uw investering!

Kan ik mijn vakantiewoning financieren?

Of u uw vakantiewoning kunt financieren is afhankelijk uw persoonlijke situatie. Wanneer u gebruik maakt van financiering bij de aankoop van een vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug behaalt u middels het hefboomeffect een mooi rendement op uw eigen vermogen! Uw financieel adviseur kan u hier alles over vertellen, maar wij brengen u ook graag in contact met één van onze onafhankelijke partners Soeverein IFS en Financieel-Gezond.

Staat uw vraag er niet bij?

Bent u geïnteresseerd in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort De Hondsrug, maar heeft u nog een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!